Tgrt Haber

Tüm geliri bağışladı! Hadise dev yardım konseriyle takdir topladı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
08 May 2023 09:49 - Güncelleme : 08 May 2023 10:42
Tüm geliri bağışladı! Hadise dev yardım konseriyle takdir topladı!
hadise,deprem konseri,murdo

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında anne ve babasını kaybeden çocuklar için yardım konseri düzenleyen Hadise, geceye şarkıları ve danslarıyla damga vurdu.

Türkiye'yi vuran Kahramanmaraş merkezli depremlerde, bölge ve depremzedeler için büyük yardımlarda bulunan ve yanlarında olduğunu gösteren paylaşımlar yapan Hadise, dün akşam büyük bir konser verdi. Konserini depremde anne babasını kaybetmiş çocuklar için veren Hadise, takdir toplarken sahne performansıyla da göz doldurdu.

“DEPREM GELECEĞİMİZİ YIKMASIN”

Haberler.com sitesinden aktarılanlara göre; 7 bin kişilik dev konserde 37 yaşındaki popçu, kırmızı mini bir elbise ve yine aynı renkte çizmeliyle göz kamaştırdı. Hit parçalarıyla konsere başlayan ünlü şarkıcı konserinden bazı kareleri sosyal medya hesabından paylaşarak şu notu düştü; Konsere gösterdiğiniz ilgi için çok teşekkür ederim. Konserden elde edilen tüm gelir depremde ebeveynlerini kaybeden çocuklar için bağışlanacak. Hadise sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Dün akşam Türk Eğitim Vakfı tarafından organize edilen ve “Deprem Geleceğimizi Yıkmasın” kampanyasına destek olmak için gerçekleştirdiğimiz konsere gösterdiğiniz ilgi için çok teşekkür ederim. Konserden elde edilen tüm gelir depremde ebeveynlerini kaybeden çocuklar için bağışlanacak…"

Tüm geliri bağışladı! Hadise dev yardım konseriyle takdir topladı!

KONSER ÇIKIŞI MURDA HAKKINDAKİ SORULARI CEVAPLADI

Habertürk'ten Volkan Özdemir'in aktardıklarına göre; Hadise, meslektaşı Murda ile aşk yaşamadığını, sadece birlikte çalıştıklarını açıkladı. Hadise'nin bir diğer açıklaması ise Ebru Gündeş ile ilgili oldu. Gündeş ile küs oldukları bilinen Hadise, bu konuda "Benim kimseyle bir problemim yok” dedi Hadise, depremzede çocuklar için Maslak Volkswagen Arena’da bir konser verdi. Konser çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hadise, şunları söyledi: "Çok güzel bir geceydi. Depremzede çocuklarımız için bir araya geldik. Bu gecenin bütün geliri onlara gitti. Çok anlamlı muhteşem bir gece oldu. Çok güzel geçti, seyirciler harikaydı. Bundan sonra da hepimiz çocuklarımız için elimizden geldiğince yardım edeceğiz."

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...