Tgrt Haber

Hande Ataizi’nin taktığı bilekliği iki koruma korudu! Fiyatını duyanlar şaştı kaldı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
17 Kasım 2023 15:43 - Güncelleme : 17 Kasım 2023 15:43
Hande Ataizi’nin taktığı bilekliği iki koruma korudu! Fiyatını duyanlar şaştı kaldı
Hande Ataizi,Farah Zeynep Abdullah

Bihter filminin galasında şıklığıyla beğeni toplayan oyuncu Hande Ataizi’nin kolundaki yılanlı bilekliğin fiyatının bir milyon dolar olduğu anlaşıldı. Mücevher firması bilekliği korumak için Ataizi’nin yanına iki koruma gönderdi.

Halid Ziya Uşaklıgil’in ‘Aşk-ı Memnu’ romanından uyarlanan ‘Bihter’ filminin galası, önceki akşam Yeniköy Sait Halim Paşa Yalısı’nda gerçekleşti. Filmde Firdevs karakterini oynayan Hande Ataizi’nin gala kıyafetine beğeni yağarken, taktığı bilekliğinin fiyatı ise dudak uçuklattı.

BİLEKLİĞİ İKİ KORUMA KORUDU

Etkinliğin en çok dikkat çeken isimlerinden, 'Bihter' filminin Firdevs'i Hande Ataizi, Farah Zeynep Abdullah ile aralarında kriz çıktığı iddialarıyla ilgili cevap verirken, yılanlı bilekliği de dikkat çekti. Takı firmasının, bilekliğin bir milyon dolar olduğunu doğrulayan ünlü isme, mücevherin yanında iki tane de koruma gönderdiği ortaya çıktı.

Hande Ataizi’nin taktığı bilekliği iki koruma korudu! Fiyatını duyanlar şaştı kaldı

HANDE ATAİZİ, FARAH ZEYNEP ABDULLAH’LA KÜS OLDUĞU İDDİALARINA CEVAP VERDİ

Bihter filminin çekiminde kavga ettikleri iddia edilen Farah Zeynep Abdullah ve Hande Ataizi galada sarılarak iddiaları yalanladı. Ataizi muhabirlerin sorularına, "Biz küs değildik ki barışalım. Çok güzel bir ikili olduk. Dışarıdan yanlış algılansa da öyle bir durum yok” cevabını verdi.

 

Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...