Tgrt Haber

Hande Erçel'in yeğeni Mavi'nin Ezan sesine verdiği tepki viral oldu! İşte o anlar

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
28 Şubat 2024 12:24 - Güncelleme : 28 Şubat 2024 12:26
Hande Erçel

Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel'in 4 yaşındaki kızı Aylin Mavi'nin ezan okunduğu anda verdiği tepkiyi babası Caner Yıldırım, sosyal medya hesabından paylaştı. Şaşkınlığı yüzünden okunan Mavi'nin sözleri sosyal medyada viral oldu.

Hande Erçel’in yeğeni Aylin Mavi’ye 2022 yılında kanser teşhisi konmuş ve zor geçen tedavi sürecinin ardından Gamze Erçel, kızının iyileştiğini açıklamıştı. Son olarak Aylin Mavi’nin Ezan okunurken verdiği tepkiyi babası Caner Yıldırım paylaştı.

AYLİN  MAVİ'NİN İLK KEZ DUYDUĞU EZANA VERDİĞİ TEPKİ VİRAL OLDU 

Hande Erçel'in ablası Gamze Erçel'in 4 yaşındaki yeğeni Aylin Mavi, uzun tedavi sonrası kanseri yendi. Zorlu geçen tedavi sonrası kızının yüzünü sosyal medyada paylaşmama kararı alan Gamze Erçel ile Caner Yıldırım çiftinden Yıldırım'ın son videosu dikkat çekti. Caner Yıldırım, kızının Ezan okunurken, "İnsan mı yapıyor?, "Uyumuyor  mu o?" gibi cümlelerle kurduğu videosunu sosyal medya hesabından paylaştı. Video kısa sürede 110 bin beğeni aldı. 

Hande Erçel'in yeğeni Mavi'nin Ezan sesine verdiği tepki viral oldu! İşte o anlar - 1. Resim

AYLİN MAVİ’NİN KANSERİ YENDİĞİNİ GAMZE ERÇEL AÇIKLADI

Uzun süredir kanser tedavisi gören Gamze Erçel'in kızı Aylin Mavi'den sevindiren haber geldi. Gamze Erçel kızının iyileştiğini, sosyal medyadan  "Şükürler olsun ki Mavi'nin durumu gayet iyi. O iyi olunca, bizler de iyi oluyoruz. Ne zor günlerdi. Sağlıktan daha önemli bir şey olmadığını size de hatırlatmak isterim." sözleriyle duyurdu. 

Hande Erçel'in yeğeni Mavi'nin Ezan sesine verdiği tepki viral oldu! İşte o anlar - 2. Resim

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...