Tgrt Haber

Konuşanlar'da Hasan Can Kaya ile izleyicisinin diyaloğu şaşkınlığa uğrattı

27 Mart 2022 16:20 - Güncelleme : 27 Mart 2022 16:37
Konuşanlar'da Hasan Can Kaya ile izleyicisinin diyaloğu şaşkınlığa uğrattı

Acun Ilıcalı'nın dijital platformu Exxen'de yayımlanan Konuşanlar'ın sunucusu Hasan Can Kaya ile bir izleyicinin diyaloğu salondakileri büyük bir şaşkınlığa uğrattı.

Dijital dizi/film izleme platformu Exxen'de yayımlanan, Hasan Can Kaya'nın sunduğu Konuşanlar programının son bölümüne sunucu ile seyircinin diyaloğu damga vurdu. Hasan Can Kaya, Konuşanlar'ın yeni bölümünde İş Güvenliği Uzmanlığı yaptığını söyleyen bir izleyicisiyle sohbete başladı, mesleğine dair bazı sorular sordu.

Bir şantiyede çalıştığını söyleyen İş Güvenliği Uzmanı, inşaatta yüksekte çalışan birinin kemer takması gerekirken takmadığını söyleyerek bu tarz durumlarda iş tanımı gereği uyarmak durumunda olduğunu söyledi. Uzmanın bu açıklaması üzerine Hasan Can, ''Böyle bir iş yapıp kemer takmayan var mı?'' diye sordu.

Konuşanlar'da Hasan Can Kaya ile izleyicisinin diyaloğu şaşkınlığa uğrattı

Hasan Can'ın bu sorusu üzerine bir seyirci, ''Var var benim eniştem düştü iki gün önce'' dedi. Hasan Can'ın ''Nasıl durumu?'' diye sormasının ardından salon buz kesti. Seyirci, tebessüm edereki ''Rahmetli oldu'' cevabını verdi. 

Konuşanlar'ı izleyenleri ve o an salonda olanları şaşkına çeviren bu cevap üzerine Hasan Can Kaya, ''Bu kadar kafaya takmasaydın keşke hayatım'' diyerek izleyiciyi ti'ye aldı.

Geçtiğimiz günlerde eniştesini kaybeden ve ardından Konuşanlar programına katılan izleyici, gülerek ''Üzüldüm tabiki ama yapacak bir şey yok. Giden geri gelmiyor'' dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...