Tgrt Haber

Hastaneye kaldırılan Nebahat Çehre, sevenlerini korkuttu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
07 May 2024 15:12 - Güncelleme : 07 May 2024 15:35
Hastaneye kaldırılan Nebahat Çehre, sevenlerini korkuttu

Aşk-ı Memnu dizisinin Firdevs Yöreoğlu karakteriyle ekranda olan Nebahat Çehre, sevenlerini korkuttu. Hastaneye kaldırılan Çehre'nin kalbine stent takıldı.

Haziran Gecesi, Aşk’ı Memnu, Kara Para Aşk ve Muhteşem Yüzyıl dizilerinde rol alan Yeşilçam’ın usta oyuncusu Nebahat Çehre, hastaneye kaldırıldı. 

NEBAHAT ÇEHRE HASTANEYE KALDIRILDI 

Son olarak Menajerimi Ara dizisinde rol alan usta oyuncu Nebahat Çehre, cumartesi günü rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Kalbine stent takılan oyuncu, geceyi hastanede geçirdikten sonra taburcu edildi. Oyuncunun son sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Sosyal medya hesabından paylaşılan yazıda ise, "Değerli oyuncumuz Nebahat Çehre’nin sağlık durumu iyidir. Kendisi evinde dinleniyor… Arayan soran herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Yakın zamanda yeni projeler de görüşmek dileğiyle" notu düşüldü. 

Hastaneye kaldırılan Nebahat Çehre, sevenlerini korkuttu - 1. Resim

Hastaneye kaldırılan Nebahat Çehre, sevenlerini korkuttu - 2. Resim

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...