Tgrt Haber

İbrahim Tatlıses seçimlerde kimi destekleyeceğini açıkladı

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: TGRT Haber
11 Şubat 2024 12:31 - Güncelleme : 11 Şubat 2024 12:48
İbrahim Tatlıses seçimlerde kimi destekleyeceğini açıkladı
ibrahim tatlıses,seçim

İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla seçimlerde kimi destekleyeceğini açıkladı.

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alıyor. Yaptığı paylaşımlar ve siyasi yorumlarla da adından söz ettiren Tatlıses'in son paylaşımı olay oldu. 

Tatlıses, yaptığı paylaşımla AK Parti'nin Siverek Belediye Başkan adayı Ali Murat Bucak'a desteğini açıkladı.

2019 yılında Siverek Belediye Başkan adayı olan Fatih Mehmet Bucak, 2024 yerel seçimlerinde AK Parti'den Siverek Belediye Başkanı seçilen Ali Murat Bucak'a destek verdiğini açıklayan bir gönderi paylaştı. 

"YETİŞ YA ALİ"

Fatih Bucak'ın yaptığı paylaşımlara kayıtsız kalmayan Tatlıses, "Yetiş ya Muhammed yetiş ya Ali. Tebrik ederim kardeşimi elimiz boş dönmeyiz inşallah" sözleriyle tam destek verdiğini vurguladı. Fatih Bucak ise Tatlıses'in yorumlarının görüntüleri paylaşarak, "Hiçbir zaman bizi yalnız bırakmayan İbrahim Tatlıses'e yani benim İbrahim ağabeyime teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.İbrahim Tatlıses seçimlerde kimi destekleyeceğini açıkladı - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...