Tgrt Haber

İrem Helvacıoğlu’nun ilk mesleği oyunculuk değilmiş: Yaptığı meslekleri tek tek sıraladı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
18 Kasım 2023 14:22 - Güncelleme : 18 Kasım 2023 14:22
İrem Helvacıoğlu’nun ilk mesleği oyunculuk değilmiş: Yaptığı meslekleri tek tek sıraladı
irem helvacıoğlu

Sen Anlat Karadeniz dizisiyle şöhreti yakalayan İrem Helvacıoğlu, katıldığı programda hayatında yaşadığı zorluklardan bahsederken, şöhret olmadan önce birçok işte çalıştığını belirterek, “Garsonluk yaptım, mağazada kasiyerlik yaptım.” dedi

Oyuncu İrem Helvacıoğlu, katıldığı programda samimi açıklamalarda bulundu. Oyunculuğa başlamadan önce birçok meslek denediğini belirten Helvacıoğlu, babasının garsonluk yapmasını istemediğini anlatırken gözyaşlarına boğuldu.

İREM HELVACIOĞLU’NUN İLK MESLEĞİ OYUNCULUK DEĞİLMİŞ

Ahmet Mümtaz Taylan’ın Empati programına konuk olan oyuncu İrem Helvacıoğlu, oyunculuğa başlamadan önce çalıştığı işlerden bahsetti. Helvacıoğlu, “Liseyi bitirdikten sonra bir süre Ankara’da yaşamaya devam ettim, çocuk tiyatrosu yaptım. Sonra İstanbul’a geldim yardımcı oyunculuk yaptım fakat işler istediğim gibi gitmedi. Liseyi bitirdikten sonra çalışmak istediğime karar verdim; garsonluk yaptım, mağazada kasiyerlik yaptım. Konfor alanımın dışına çıkmak istedim. 6 ay aynı kafede çalıştım sonra mağazada çalıştım." dedi.

İrem Helvacıoğlu’nun ilk mesleği oyunculuk değilmiş: Yaptığı meslekleri tek tek sıraladı

“BABAM GARSONLUK YAPMAMA KARŞI ÇIKTI”

Babasının garsonluk yapmasını istemediğini gözyaşları içinde anlatan Helvacıoğlu, "Amacım insanlarla nasıl konuşabileceğimi öğrenmek, mücadele etmek, sınırımın nereye geldiğini görmek ve hayata karışmaktı. Deneyim kazanmak için mağazada çalıştım. Garsonluk yapmama babam karşı çıktı gelip çalıştığım yeri insanları ziyaret edene kadar. Aileler her şeyi kolaylıkla kabul etmiyor" dedi. 

 

Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...