Tgrt Haber

John Wick filminin usta oyuncusu Lance Reddick hayatını kaybetti!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
18 Mart 2023 12:44 - Güncelleme : 18 Mart 2023 13:39
John Wick filminin usta oyuncusu Lance Reddick hayatını kaybetti!
,jhon wick,lance reddick

Yer aldığı yapımlardaki başarısıyla adından söz ettiren ve Jhon Wick filmiyle geniş kitlelere ulaşan ABD’nin ünlü oyuncu Lance Reddick, evinde ölü bulundu. Usta oyuncunun ölüm nedeni ise belirtilmedi.

The Wire dizisindeki Cedric Daniels ve Fringe dizisindeki Philip Broyles karakterleriyle ve John Wick filmi serisindeki performansıyla geniş hayran kitlesine ulaşan ABD'li oyuncu Lance Reddick, evinde ölü bulundu.  60 yaşındaki Lance Reddick’in ölüm haberini aktörün menajeri Mia Hanse açıkladı.

SABAH SAATLERİNDE EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

Usta aktörün menajeri Mia Hansen tarafından yayınlanan açıklamaya göre Reddick dün, Los Angeles'ın Studio City bölgesindeki evinde saat 9: 30'da ölü bulundu. Lance Reddick'in doğal sebeplerden öldüğü açıklanırken ölümüyle ilgili başka bir detay paylaşılmadı. Hayvanseverliğiyle de tanınan usta oyuncu, vefatından bir gün önce evinde köpekleriyle poz vererek sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

John Wick filminin usta oyuncusu Lance Reddick hayatını kaybetti!

LANCE REDDİCK KİMDİR?

31 Aralık 1962’de Baltymore Maryland’de doğdu. Amerikalı tiyatro, film ve TV oyuncusu olan Lance Reddick, The Wire dizisindeki Cedric Daniels ve Fringe dizisindeki Philip Broyles karakterleri ile tanındı. Kariyerinin zirvesini Keanu Reeves’ın başrolünde oynadığı ‘’John Wick’’ filminde Charon karakterini oynayarak yaptı. Özel yaşamında müzikle de ilgilenen oyuncu, Stephanie Reddick ile evli ve iki çocuk babasıdır. Birçok filmde çeşitli karakterlerde rol alan 60 yaşındaki başarılı oyuncu LanceReddick, bu sabah Los Angeles’taki evinde öldü bulundu. Ölüm nedeni yapılacak otopsi sonrası belli olacak.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...