Tgrt Haber

Justin Bieber ile Hailey Baldwin'in bebeğinin cinsiyeti belli oldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
11 Haziran 2024 16:29 - Güncelleme : 11 Haziran 2024 16:29
Justin Bieber ile Hailey Baldwin'in bebeğinin cinsiyeti belli oldu

Dünyaca ünlü Justin Bieber ile Hailey Baldwin çifti, geçtiğimiz ay bebek beklerini duyurmuştu. İddiaya göre; Bieber çifti dün akşam düzenledikleri kutlamada bebeklerinin cinsiyetini de paylaştı.

Geçtiğimiz ay bebek beklediklerini duyuran Justin ile Hailey Bieber çiftinin kızlarının olacağı öne sürüldü. Sık sık doktor kontrolüne giderken görüntülenen çiftin dün akşam küçük bir kutlamayla bebeklerinin cinsiyetini duyurduğu öne sürüldü. 

BIEBER ÇİFTİNİN KIZLARI OLACAK 

Geçtiğimiz ay hamile olduğunu açıklayan Hailey Bieber'ın bebeğinin cinsiyetinin kız olacağı iddia edildi. Çiftin bu bilgiyi dün gece düzenledikleri aile yemeğiyle birlikte yakın çevrelerine duyurduğu öne sürüldü. Geçtiğimiz günlerde özel olarak kapattırdığı bebek ürünleri satan bir mağazadan ayrılırken görüntülenen Justin Bieber, arabasına yüklediği pembe bebek pusetiyle görüntülenmesi de iddiaları güçlendirdi. 

Justin Bieber ile Hailey Baldwin'in bebeğinin cinsiyeti belli oldu - 1. Resim

Justin Bieber ile Hailey Baldwin'in bebeğinin cinsiyeti belli oldu - 2. Resim

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...