Tgrt Haber

Kadrosu yenilenen Teşkilat’ın yayın günü belli oldu! Aybüke Pusat imajını yeniledi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: birsenaltuntaş.com
13 Ekim 2023 14:03 - Güncelleme : 13 Ekim 2023 14:03
Kadrosu yenilenen Teşkilat’ın yayın günü belli oldu! Aybüke Pusat imajını yeniledi
aybüke pusat,murat yıldırım

Yeni sezona henüz başlamayan Teşkilat dizisinin oyuncu kadrosu tamamen değişti. Başrol oyuncusu Deniz Baysal’ın ayrılmasının ardından kadroya yeni isimler geldi. 4. Sezonuyla yayınlanacak dizinin yayın tarihi de belli oldu.

Murat Yıldırım ve Aybüke Pusat’ın başrolünde yer aldığı Teşkilat dizisinin çekimleri bu sezon geç başladı. Oyuncu kadrosu ve yeni gelişmelerin merak edildiği dizinin yayın tarihi de netleşti.

TEŞKİLAT DİZİSİ OYUNCULARI

 Murat Yıldırım, Yunus Emre Yıldırımer, Serdar Yeğin ve Ebru Nil Aydın’a Aybüke Pusat, Sarp Levendoğlu, İlker Kızmaz, Ceyhun Mengiroğlu, Tuğçe Açıkgöz, Melisa Akman ve Cengiz Bozkurt  gibi isimleri Teşkilat dizisinin 4. sezonunda yer alıyor. 

DENİZ BAYSAL GİTTİ, AYBÜKE PUSAT GELDİ

3 sezon Teşkilat dizisinde rol alan Deniz Baysal'ın ayrılmasının ardından yeni oyuncu arayışları başladı. Sonunda dizinin yeni oyuncusu için Aybüke Pusat‘la anlaşıldı. Pusat dizide Dışişlerinde özel bir birimin yöneticisi ve Uzay’la (Serdar Yeğin) da yakın temas halinde olan Neslihan’ı oynayacak. İmajını yenileyen Pusat, siyah saçlarını kızıla boyatıp kestirdi. Oyuncunun yeni hali takipçilerinden tam not aldı.

Kadrosu yenilenen Teşkilat’ın yayın günü belli oldu! Aybüke Pusat imajını yeniledi

TEŞKİLAT DİZİSİNİN YAYIN TARİHİ BELLİ OLDU

“Teşkilat” dizisinin 4. sezona ne zaman başlayacağı merak konusuyken, çekimler Bosna-Hersek’in Mostar şehrinde gerçekleşti.  TRT 1’de pazar akşamları yayınlanan dizi 22 Ekim’de 4. Sezona başlayacak.

Kaynak: birsenaltuntaş.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...