Tgrt Haber

Kasaba Doktoru'nun Bahar'ı Gülşah Çomoğlu'ndan hayranlarını üzen haber geldi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
29 May 2024 14:58 - Güncelleme : 29 May 2024 15:11
Kasaba Doktoru'nun Bahar'ı Gülşah Çomoğlu'ndan hayranlarını üzen haber geldi

Bir süredir kanser tedavisi gören oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti. Unutma Beni ve Kasaba Doktoru gibi yapımlarda rol alan Gülşah Çomoğlu'nun acı haberini Kızılcık Şerbeti dizisinde Nursema karakteriyle yer alan Ceren Karakoç duyurdu.

Unutma Beni, Yüksek Sosyete, Kasaba Doktoru gibi birçok başarılı projede yer alan oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti. 2 yaşında kızı bulunan oyuncunun 2 yıldır kanser tedavisi gördüğü ortaya çıktı. 

CEREN KARAKOÇ ACI HABERİ DUYURDU 

Kızılcık Şerbeti'nde Nursema karakteri ile dikkat çeken Ceren Karakoç üzüntüsünü paylaştı. Karakoç arkadaşının bir fotoğrafını paylaşarak; 'Ah Gülşah güzel arkadaşım. Sen beni bitirdin. Gittiğin yer incitmesin seni.' notunu düştü.

Kasaba Doktoru'nun Bahar'ı Gülşah Çomoğlu'ndan hayranlarını üzen haber geldi - 1. ResimGÜLŞAH ÇOMOĞLU KİMDİR?

İlk olarak günlük dizi Unutma Beni'de rol alan oyuncu Gülşah Çomoğlu, daha sonra ise Aşkın Bedeli isimli dizide rol aldı. Yüksek Sosyete dizisinde Begüm karakteri ve  Kasaba Doktoru dizisinde Bahar karakteriyle de seyirci karşısına çıktı. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Senem ŞENGÜL 29 Mayıs 2024 15:03

Gencecik kıza yazık olmuş!

Sonraki Haber Yükleniyor...