Tgrt Haber

Motosiklet kazası geçiren Acun Ilıcalı taburcu oldu: Şikayetçi değilim

23 Eylül 2022 08:48 - Güncelleme : 23 Eylül 2022 08:53
Motosiklet kazası geçiren Acun Ilıcalı taburcu oldu: Şikayetçi değilim
acun ılıcalı,motosiklet,kaza

İstanbul Sarıyer’de ters yönden gelen hafif ticari araçla çarpışarak motosiklet kazası geçiren ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu. Ilıcalı’nın kolunun kırıldığı öğrenilirken kızında ise herhangi bir sağlık probleminin bulunmadığı tespit edildi. Ilıcalı hastaneden yürüyerek ayrılırken kazaya karışan sürücüden ise şikayetçi olmayacağını ifade etti.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın kullandığı motosiklete İstanbul Sarıyer’de ters yönde seyreden hafif ticari aracın çarptı. Kazada Acun Ilıcalı ve motosikletin arkasında bulunan kızı İlknur Banu Ilıcalı Ceyhun hafif yaralandı. Sağlık ekipleri tarafından ambulansla özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Ilıcalı’nın kolunda kırık olduğu tespit edilirken kızında ise herhangi bir sağlık probleminin bulunmadığı belirlendi.

ŞİKAYETÇİ OLMADI

3 günlük tedavinin ardından taburcu olan Acun Ilıcalı, hastaneden yürüyerek çıktı. Kısa bir açıklamada bulunan Ilıcalı, sürücüden şikayetçi olmayacağını söyledi ve kendisine geçmiş olsun dileklerini ileten 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...