Tgrt Haber

Kenan İmirzalıoğlu dizi projesine yeşil ışık yaktı: Setlere geri dönüyor

08 Mart 2022 12:12 - Güncelleme : 08 Mart 2022 12:15
Kenan İmirzalıoğlu dizi projesine yeşil ışık yaktı: Setlere geri dönüyor

Uzun süredir Kim Milyoner Olmak İster adlı fenomen yarışmayı sunan ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, OGM Pictures'ın Disney Plus için hazırladığı "Gri" adlı dijital diziye sıcak baktığı ortaya çıktı.

Son olarak ‘Alef’ adlı dijital dizide rol alan ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, yeni bir proje ile setlere geri dönüyor. Uzun süredir Kim Milyoner Olmak İster’de sunuculuk İmirzalıoğlu, tercihini yine dijitalden yana kullandı.

‘GRİ’ ADLI DİZEYE SICAK BAKIYOR

Kenan İmirzalıoğlu'nun bir süredir OGM Pictures'ın Disney Plus için hazırladığı "Gri" adlı dijital diziye sıcak baktığı ortaya çıktı. Dizinin yazarı daha önce "Bizim Hikâye", "Kızım" ve "Kırmızı Oda" gibi izlenme rekorları kıran projelere imza atan Banu Kiremitçi Bozkurt... Diziyi "Muhteşem Yüzyıl" başta olmak üzere unutulmaz dizileri çeken Taylan Biraderler yönetecek. "Gri" dizisinde Kenan İmirzalıoğlu kendi adıyla oynayacak.

KENAN İMİRZALIOĞLU KİMDİR

18 Haziran 1974 tarihinde Ankara'nın Bala beldesine bağlı Üçen Köyü'nde çiftçi bir babanın oğlu olarak doğan Kenan İmirzalıoğlu; ilkokul, ortaokul ve liseyi Ankara'da teyzesinin yanında okudu. Lisede derslerini aksattığı için üniversite sınavlarını kazanamayında babası ceza olarak onu köye çağırarak yanında çiftçilik yaptırdı. Burnu sürtülen Kenan, sonraki sene dershaneye giderek Yıldız Teknik Üniversitesi Matematik Bölümü'nü kazandı. Üniversitede okurken arkadaşlarının teşvikiyle ve okul masraflarını çıkartmak amacıyla bir mankenlik ajansına kaydoldu ve bundan 1.5 sene sonra Best Model of Turkey yarışmasına katılarak Türkiye'nin en iyi erkek modeli seçildi. Bununla da yetinmedi, Best Model of The World birincisi oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...