Tgrt Haber

Kim Milyoner Olmak İster’de Filistin sorusu soruldu, Kenan İmirzalıoğlu’nun sözleri yarışmaya damga vurdu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
12 Şubat 2024 09:13 - Güncelleme : 12 Şubat 2024 09:21
Kenan İmirzalıoğlu

Kim Milyoner Olmak İster programında 300’bin TL’lik soruyu açtıran yarışmacıya Filistin sorusu soruldu. Sunucu İmirzalıoğlu'nun, "İnsanın vicdanını, duygularını çok zorlayan bir süreçten geçiyoruz. İnşallah bir an evvel bunun üstesinden gelirler. Orada ciddi bir direniş var" sözleri yarışmaya damga vurdu.

Kim Milyoner Olmak İster yarışma programında yarışmacı ikinci baraj sorusuna kadar gelmeyi başardı ve 300 bin TL'lik soruyu açtırdı. Çıkan Filistin sorusu sonrası Kenan İmirzalıoğlu'nun verdiği tepki ise dikkat çekti. 

KENAN İMİRZALIOĞLU'NDAN GAZZE'DEKİ OLAYLARA SERT TEPKİ 

300 bin TL'lik soruda yarışmacıya, "İsrail'in kurulduğu 1948'e kadar Filistinli Müslümanların Yahudilere sattıkları toplam arazi tüm Filistin topraklarının yaklaşık yüzde kaçı kadardır?" sorusu soruldu. Doğru cevabın 'A-1'in olduğu belirlenmesinin ardından Kenan İmirzalıoğlu’nun İsrail’e tepkisi dikkat çekti. İmirzalıoğlu, "İnsanın vicdanını, duygularını çok zorlayan bir süreçten geçiyoruz. İnşallah bir an evvel bunun üstesinden gelirler. Orada ciddi bir direniş var. İnşallah bütün dünyanın da ayaklanmasıyla devletler, hükümetler, bu konuda sessiz kalabiliyor kendi politikalarına göre davranıyorlar, çünkü parayla herkesin başka bir ilişkisi var ama dünya insanları bu işe karşı çıkmaya başladı. İnşallah bu bir an evvel son bulur" ifadelerini kullandı.

Kim Milyoner Olmak İster’de Filistin sorusu soruldu, Kenan İmirzalıoğlu’nun sözleri yarışmaya damga vurdu - 1. Resim

Kim Milyoner Olmak İster’de Filistin sorusu soruldu, Kenan İmirzalıoğlu’nun sözleri yarışmaya damga vurdu - 2. Resim

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...