Tgrt Haber

Kimler Geldi Kimler Geçti dizisiyle Serenay Sarıkaya hayal kırıklığına uğrattı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
10 May 2024 14:37 - Güncelleme : 10 May 2024 16:25
Kimler Geldi Kimler Geçti dizisiyle Serenay Sarıkaya hayal kırıklığına uğrattı

Serenay Sarıkaya, Metin Akdülger ve Boran Kuzum gibi isimlerin yer aldığı Kimler Geldi Kimler Geçti dizisi 9 Mayıs tarihinde yayınlanmaya başladı. Sosyal medyayı sallayan dizi, izleyicileri ikiye böldü.

Netflix’te yayınlanan Kimler Geldi Kimler Geçti dizisi trendlerde yer almayı başardı. Serenay Sarıkaya tepkilerin olumlu geldiğini belirtirken, sosyal medyada izleyiciler ikiye bölündü. 

SERENAY SARIKAYA SINIFTA KALDI 

Serenay Sarıkaya'nın Avukat Leyla karakteriyle izleyici karşısına çıktığı Kimler Geldi Kimler Geçti dizisi eleştiri yağmuruna tutuldu. Dizideki bazı sahnelerin abartıldığı ve gerçeklikle ilgisi olmadığını yazan izleyiciler, duyguların izleyiciye geçmediğini belirtti. Sosyal medyada, "Diziyi izlerken sürekli kafam karıştı", " Dizi her şey karışık" gibi yorumlar yapıldı. 

Kimler Geldi Kimler Geçti dizisiyle Serenay Sarıkaya hayal kırıklığına uğrattı - 1. Resim

Kimler Geldi Kimler Geçti dizisiyle Serenay Sarıkaya hayal kırıklığına uğrattı - 2. Resim

Kimler Geldi Kimler Geçti dizisiyle Serenay Sarıkaya hayal kırıklığına uğrattı - 3. Resim

KİMLER GELDİ KİMLER GEÇTİ KONUSU NEDİR?

Evlenmeyi düşündüğü sevgilisinin ihanetiyle sarsılan Avukat Leyla, ne yapacağı bilemez. 9 yıllık ilişkisini bitiren Leyla, tekrar şans verdiği sevgilisiyle nikah masasına oturan Leyla beklenmedik sürpriz ile karşılaşır. 

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...