Tgrt Haber

Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya rakip iki dizinin teklifini reddetmiş

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
14 Haziran 2024 10:00 - Güncelleme : 14 Haziran 2024 10:00
Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya rakip iki dizinin teklifini reddetmiş

Kızılcık Şerbeti dizisinde Kıvılcım rolüyle yer alan Evrim Alasya, konuk olduğu programda diziden teklif gelmeden önce Yalı Çapkını ve Ömer dizilerinden teklif geldiğini itiraf etti.

Kırmızı Oda, Muhteşem Yüzyıl, Ihlamurlar Altında ve Güneşi beklerken gibi dizilerde rol alan Kızılcık Şerbeti​'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya​, konuk olduğu programda peş peşe itiraflarını sıraladı. 

İKİ RAKİP DİZİDEN TEKLİF ALMIŞ 

Reyting rekorları kıran Kızılcık Şerbeti dizisinde başrolde yer alan Evrim Alasya, Armağan Çağlayan​'ın programına konuk oldu. Peş peşe itiraflarda bulunan Evrim Alasya, Kızılcık Şerbeti dizisinden teklif gelmeden önce iki reyting rekoru diziden teklif geldiğini belirten Alasya, "Kızılcık Şerbeti’nden önce Yalı Çapkını​ ve Ömer dizileri teklif edilmişti. Hangisini seçeyim derken ‘Kızılcık Şerbeti’ geldi ve senaryoyu okuduğum an gözüm hiçbir şey görmedi. Kıvılcım, çok ters köşe bir karakter. Korkmadım mı, korktum! Gelebilecek her türlü linçe kendimi hazırladım, hatta ilk bölümlerde kendi arkadaşlarım bir şeyin propagandasını yapıyoruz zannetti. Herkese ‘Sakin olun’ dedim. Kıvılcım’a asla böyle bir sevgi seli beklemiyordum.” dedi. 

Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya rakip iki dizinin teklifini reddetmiş - 1. Resim

Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya rakip iki dizinin teklifini reddetmiş - 2. Resim

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...