Tgrt Haber

Kızılcık Şerbeti’nin Ömer’i ve Kıvılcım’ından kulis bilgileri: Saatlerce seti bekletiyorlar

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: birsenaltuntaş.com
18 Kasım 2023 16:53 - Güncelleme : 18 Kasım 2023 16:53
Kızılcık Şerbeti’nin Ömer’i ve Kıvılcım’ından kulis bilgileri: Saatlerce seti bekletiyorlar
Evrim Alasya,Barış Kılıç

Kızılcık Şerbeti’nin Ömer’i Barış Kılıç ve Kıvılcım’ı Evrim Alasya seti bekleten oyunculara tepki gösterdi. Beklemeyi ve bekletmeyi sevmediğini söyleyen Alasya, sektörde doğru bulmadığı konuları bir bir sıraladı.

Reyting rekorları kıran Kızılcık Şerbeti dizisinde rol alan Barış Kılıç ve Evrim Alasya konuk olduğu youtube kanalında samimi açıklamalarda bulundu. Bazı meslektaşlarının seti beklettiğini söyleyen iki isim bu konudan ne kadar rahatsız olduklarını dile getirdi.

"BEKLEMEYİ VE BEKLETİLMEYİ SEVMEM"

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın sorularını cevaplayan Evrim Alasya ve Barış Kılıç set ortamında rahatsız oldukları durumlardan bir bir bahsetti. Beklemeyi ve bekletilmeyi sevmediğini belirten Alasya, “Ben bazı meslektaşlarımı saatlerce seti beklettiğini duyuyorum. Bekletmeyi normal hayatımda da sevmem zaten… Bir an önce çekilip herkesin evine gitmesini isterim. Biz kadın oyuncuların hazırlıkları erkeklere göre daha uzun sürer, saçıydı makyajıydı… Erkek oyuncuların hayatları kadın beklemekle geçiyor. Barış’la setim varsa, onu kollarım, adamı çağırmayın derim. Bilinçli bekletenler var, bunu yapınca sanki insanlar onu bir yere koyacakmış gibi…” dedi.

Kızılcık Şerbeti’nin Ömer’i ve Kıvılcım’ından kulis bilgileri: Saatlerce seti bekletiyorlar

BARIŞ KILIÇ: SABAHA KADAR SERUM ALIP SETE GİTTİK

Kızılcık Şerbeti dizisinde Ömer karakterini oynayan Barış Kılıç da bilinçli olarak ekibi bekleten oyuncularla uzun vadede çalışamadığını belirterek,  “Ben de Çok hassasım. Beni bilinçli bekleten bir oyuncuyla sürdürülebilir ilişki yaşayamam. O da benim kadar disiplinli olacak, mücbir sebepler hepimizin hayatında olur. Sabaha kadar serum alıp işe gittiğimiz çok zaman oldu. Set beklemez, orada akan bir durum var. 200-300 kişi çalışıyor. Senin aşamadığın duyguların yüzünden orada kendisi bir yere koydurmak adına bilinçli yaptığın şeyler ayıp… Hiç hoşlanmadığım şeyler…” dedi.

Kaynak: birsenaltuntaş.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...