Tgrt Haber

Kore dizilerinin ünlü oyuncusu Na Chul’dan kötü haber: Hayatını kaybetti!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
22 Ocak 2023 09:20 - Güncelleme : 22 Ocak 2023 10:10
Kore dizilerinin ünlü oyuncusu Na Chul’dan kötü haber: Hayatını kaybetti!
magazin,kore,na chul

Son dönemlerde popüler hale gelen ve ülkemizde de yer edinen Kore dizileri, büyük bir hayran kitlesine sahip. Kore dizilerinin sevilen oyuncuları arasında gösterilen Na Chul’dan önceki gün kötü haber geldi. Bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden ünlü oyuncu 36 yaşında hayatını kaybetti.

"Vincenzo", "Weak Hero Class 1" ve "Happiness" gibi dizilerle tanınan Güney Koreli oyuncu Na Chul, 36 yaşında hayatını kaybetti. Bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden oyuncunun ani ölümü sevenlerini hüzne boğarken 23 Ocak’ta yapılacak cenaze töreni için hazırlıklar başladı.

SEUL’DE CENAZE TÖRENİ DÜZENLENECEK

Genç oyuncunun kesin ölüm nedeni bilinmezken yakınları tarafından yapılan açıklamada kötüleşen sağlığı nedeniyle tedavi görürken hayatını kaybettiği söylendi. Na Chul için 23 Ocak günü Seul'de bir cenaze töreni düzenlenecek.

PARTNERİNDEN PAYLAŞIM GELDİ

Na Chul'un Little Women ve Tune In Love filmlerinde rol arkadaşı Kim Go Eun, ölüm haberinin ardından Instagram hesabından oyuncuyla fotoğraflarını paylaşarak "Gelmiş geçmiş en iyi aktör" ifadelerini kullandı. Na Chul, "Little Women", "Hospital Playlist", "Once Upon a Small Town gibi dizilerin yanı sıra 2021 yapımı "Sinkhole" filminde de oynamıştı.

Kore dizilerinin ünlü oyuncusu Na Chul’dan kötü haber: Hayatını kaybetti!

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...