Tgrt Haber

Kötü haber gelen Masterchef Hamza’ya yarışmacılardan 50 bin liralık destek!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
11 Eylül 2022 10:36 - Güncelleme : 11 Eylül 2022 11:11
Kötü haber gelen Masterchef Hamza’ya yarışmacılardan 50 bin liralık destek!
masterchef,hamza,somer şef

MasterChef’in eski sezon yarışmacısı Hamza Mercimek'ten üzen haber geldi. Hamza’ya annesinden nakil yapılacak böbreğin uyumsuz olduğu haberini ise Somer Şef duyurdu. Bunun üzerine yarışmacılar, bugünlük yarışmanın para ödüllü olmasını ve ödülü eski yarışmacı Hamza’ya hediye etmek istediklerini talep etti.

Masterchef’in eski yarışmacısı Hamza Mecimek’e yeni sezon yarışmacılarından destek geldi. Somer Şef, eski sezon yarışmacısı Hamza Mercimek ile ilgili konuşma yaptı. Geçtiğimiz haftalarda programa görüntülü bağlanarak böbrek nakli beklediğini açıklayan Mercimek için annesi böbreklerini verecekti ancak eski yarışmacı hakkında kötü haber geldi. Bunun üzerine yarışmacılar eski yarışmacı Hamza’ya destekte bulunma kararı verdi.

HER TÜRLÜ DESTEĞİMİZLE HAMZA'NIN YANINDAYIZ

Masterchef Türkiye'nin son bölümde Hamza’nın  sağlığıyla ilgili bilgi veren Somer Şef şu açıklamayı yaptı: "Çok da harika bir haberle başlayamayacağız. Daha önce bahsetmiştik biliyorsunuz kendisi böbrek yetmezliği gibi zor bir  hastalıkla uğraşıyor. Her annenin yapacağı gibi annesi kendi böbreğini Hamza'ya verecekti. Fakat bir uyumsuzluk yakalanmış. Maalesef Hamza'nın böbrek yetmezliğiyle ilgili sıkıntısı devam ediyor. Her türlü desteğimizle Hamza'nın yanındayız"

Kötü haber gelen Masterchef Hamza’ya yarışmacılardan 50 bin liralık destek!

50 BİN LİRALIK PARA ÖDÜLÜ

Daha sonra bir araya gelen yarışmacılar  Masterchef jürisine taleplerini açıkladı. Yarışmacılar Hamza için yarışacaklarını ve ödülü maddiyata çevirmek istediklerini söyledi. Bunun üzerine Somef Şef şu açıklamada bulundu: "Bu arada yapımcılarımızla konuştuk, bugünlük yarışmayı para ödülüne çeviriyoruz ve 50 bin liralık para ödülü"

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...