Tgrt Haber

Kurtlar Vadisi’nin Çakır gözlüsü Büşra Ayaydın’ın gizlice evlendiği ortaya çıktı! Bakın eşi kim çıktı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
14 Şubat 2024 10:26 - Güncelleme : 14 Şubat 2024 10:26
Kurtlar Vadisi’nin Çakır gözlüsü Büşra Ayaydın’ın gizlice evlendiği ortaya çıktı! Bakın eşi kim çıktı
Kurtlar Vadisi

Kurtlar Vadisi dizisinde Oktay Kaynarca'nın üstlendiği Süleyman Çakır'ın kızı Selvi rolünü oynayan Fatma Büşra Ayaydın'ın aylar önce gizlice evlendiği ortaya çıktı.

Oyunculuğu bırakarak kendi kurduğu markasının başına geçen Kurtlar Vadisi'nin Selvi'si Büşra Ayaydın'dan eşiyle ilk paylaşımı geldi. İlk kez eşini paylaşan oyuncunun karesine yorum yağdı. 

KURTLAR VADİSİ'NİN ÇAKIR GÖZLÜSÜ EVLENDİ 

Kurtlar Vadisi dizisinde Süleyman Çakır’ın kızı Selvi’yi oynayan Fatma Büşra Ayaydın, oyunculuğu bıraktıktan sonra bambaşka bir hayat seçti. Tesettüre giren oyuncu, kendi kurduğu tesettür giyim markasıyla mesleğini icra ediyor. Sosyal medya hesabından özel hayatını pek paylaşmayan oyuncunun aylar önce önce iş insanı Bilal Aslanoğlu ile evlendiği ortaya çıktı. Oyuncunun ilk paylaşımı ise Umre’den oldu.

Kurtlar Vadisi’nin Çakır gözlüsü Büşra Ayaydın’ın gizlice evlendiği ortaya çıktı! Bakın eşi kim çıktı - 1. Resim

BİLAL ASLANOĞLU KİMDİR?

Eski oyuncu Fatma Büşra Ayaydın ile evlenen Bilal Aslanoğlu, reklam ve medya şirketinde organizasyon personeli ve etkinlik organizatörü olarak çalışıyor. Bilal Aslanoğlu, bakanlıklara özel çalışmaları ile gündeme geldi. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...