Tgrt Haber

Kuş Uçuşu dizisi final yapıyor! Tarih belli oldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber.com
15 Mart 2024 23:16 - Güncelleme : 15 Mart 2024 23:16
Kuş Uçuşu dizisi final yapıyor! Tarih belli oldu

Başrolünde Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol'un yer aldığı Kuş Uçuşu dizisi 3. sezonda final yapacak. Netflix'te yayınlanacak dizinin final sezonundan ilk klip de seyirciyle buluştu.

İlk iki sezonuyla beğeni toplayan Kuş Uçuşu dizisinin final tarihi belli oldu. Netflix, dizinin final tarihini yayınlarken, yeni sezondan ilk sahneyi de seyircisiyle buluşturdu. 

KUŞ UÇUŞU DİZİSİNİN FİNAL TARİHİ BELLİ OLDU 

İkinci sezonunda Birce Akalay'ın Lale Kıran, Miray Daner'in ise Aslı Tuna karakteriyle izleyici karşısına çıktığı Kuş Uçuşu dizisinde iki kadın karakterinin çekişmelerini ve hırsları ekrana yansıdı. 11 Nisan'da final sezonu yayınlanacak dizinin son sezonunda ise kameraların karşısına bu defa başka bir tanıdık yüzler çıkarken, yapılan anlaşmalar bir bir bozulacak. Netflix, 11 Nisan’da izleyiciyle buluşacak dizinin final sezonundan ilk klibi yayınladı.

Kuş Uçuşu dizisi final yapıyor! Tarih belli oldu - 1. Resim

Kuş Uçuşu dizisi final yapıyor! Tarih belli oldu - 2. Resim

Kuş Uçuşu dizisi final yapıyor! Tarih belli oldu - 3. Resim

Kaynak: TGRT Haber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...