Tgrt Haber

Leonardo DiCaprio yeni rolü için bambaşka bir imaja büründü! Sokakta görenler tanıyamadı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
02 Şubat 2024 09:48 - Güncelleme : 02 Şubat 2024 09:48
Leonardo DiCaprio yeni rolü için bambaşka bir imaja büründü! Sokakta görenler tanıyamadı
Leonardo Di Caprio

Dünyaca ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio, Paul Thomas Anderson'la birlikte gizemli yeni filmi üzerinde çalışmaya başladı. Yeni filmi için imaj değiştiren DiCaprio, tanınmayacak hale geldi.

Oscar ödüllü 49 yaşındaki Leonardo Dicaprio, resmi adı henüz belli olmayan yeni filminin çekimleri için 1 Şubat Perşembe günü Los Angeles'ta sette görüldü. Sette dolaşırken görüntülenen oyuncu, yine bambaşka bir rol ve imajla kamera karşısına geçti.

LEONARDO DICAPRIO, BAMBAŞKA BİR ÇIKTI 

Rahat giyim tarzıyla görünen oyuncunun saçlarını uzattığı ve sakal bıraktığı görüldü. Leonardo sette dolaşırken ve arabadan inerken fotoğraflandı.

Henüz film hakkında çok fazla bilgimiz yok ancak modern zamanda geçeceği bildiriliyor. Leonardo 2024'ün başlarında imzaladığı projenin çekimlerine başladı.  Filmin tahmini bütçesi 100 milyon dolar civarında.

Leonardo DiCaprio yeni rolü için bambaşka bir imaja büründü! Sokakta görenler tanıyamadı - 1. Resim

Leonardo DiCaprio yeni rolü için bambaşka bir imaja büründü! Sokakta görenler tanıyamadı - 2. Resim

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...