Tgrt Haber

Leyla ile Mecnun'un Erdal Bakkal'ından dikkat çeken çıkış Bir daha çekmemeliyiz

Editör: Banu İriç / Kaynak: tgrthaber.com.tr
05 May 2024 04:10 - Güncelleme : 05 May 2024 04:10
Leyla ile Mecnun'un Erdal Bakkal'ından dikkat çeken çıkış Bir daha çekmemeliyiz

Leyla ile Mecnun dizisindeki Erdal Bakkal rolüyle gönüllerde yer edinen ünlü oyuncu Cengiz Bozkurt, dizinin yeniden çekilmesini isteyenlere yanıt verdi.

Ünlü oyuncu Cengiz Bozkurt, Leyla ile Mecnun'un yeniden çekilmemesi gerektiğini "Yoğun bir ısrarla 40 bölüm çektik ama yine de 11 yıl önceki Leyla ile Mecnun'un arşivde esas olarak kalması gerektiğini düşünüyorum... Bir daha çekmemeliyiz!" sözleriyle dile getirdi.

Birsen Altuntaş'a konuşan Bozkurt şunları söyledi: “Leyla ile Mecnun Exxen’de 40 bölüm çekildi. 4 sezon 10’ar bölümünden… Orada kaldı, devamı gelmeyecek. Büyük konuşmak istemiyorum. Daha önce de daha önce de ‘Yapmayız’ diye söylemiştim aslında lafımızı yemiş gibi olduk. Arkadaşların ısrarıyla çektik. Aslında ben çekilmemesi gerektiğini düşünmüştüm ama yoğun bir talep karşısında ben de duramadım…”

Leyla ile Mecnun'un Erdal Bakkal'ından dikkat çeken çıkış Bir daha çekmemeliyiz - 1. Resim

 

Kaynak: tgrthaber.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...