Tgrt Haber

Son dakika! Dünyaca ünlü pop yıldızı Madonna hastaneye kaldırıldı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
28 Haziran 2023 23:50 - Güncelleme : 29 Haziran 2023 00:34
Son dakika! Dünyaca ünlü pop yıldızı Madonna hastaneye kaldırıldı
Madonna,Son dakika

Son dakika haberi: Dünyaca ünlü 64 yaşındaki pop yıldızı Madonna, vücudunda oluşan enfeksiyon nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakım ünitesine alınan Madonna'nın sağlık durumunun iyiye gittiği aktarıldı.

Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna'nın menajeri, 64 yaşındaki yıldızın cumartesi günü hastaneye kaldırıldığını ve yoğun bakım ünitesine alındığını açıkladı. Ünlü yıldızın menajeri Guy Oseary, Madonna'nın sağlık durumunun iyiye gittiğini ancak halen müşade altında tutulduğunu belirtti. 

DÜNYA TURNESİ ERTELENDİ

BBC'nin haberinde ise ciddi bir bakteriyel enfeksiyon nedeniyle yoğun bakım ünitesine kaldırılan Madonna'nın dünya turunu ertelediği aktarıldı. 

Oseary, Madonna'nın 15 Temmuz'da Kanada'nın Vancouver kentinde başlaması planlanan ve 35 şehri kapsayacak olan dünya turnesinin bu nedenle ileri bir tarihe ertelendiğini duyurarak, "Turne için yeni bir başlangıç tarihi ve yeniden planlanan şovlar da dahil olmak üzere daha fazla ayrıntıyı planlar planlamaz sizinle paylaşacağız" dedi.

MADONNA KİMDİR?

Madonna, 16 Ağustos 1958 tarihinde doğmuş Amerikalı bir şarkıcıdır. Oyuncu, iş insanı ve şarkı yazarı kariyerleri de bulunur. 1979'dan beri etkin bir biçimde kariyerine devam eden Madonna, Sean Penn ile 1985'te evlenmiş; 1989'da boşanmıştır.

Son dakika! Dünyaca ünlü pop yıldızı Madonna hastaneye kaldırıldı

Guy Ritchie ile 2000 yılında evlenip 2008 yılında boşanan Madonna daha sonra hiç evlenmemiştir. Madonna 2019'dan beri Ahlamalik Williams ile birlikteliği bulunmaktadır. Madonna'nın 6 çocuğu vardır.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...