Tgrt Haber

Madonna yine sahneye geç çıkınca mahkeme yolları göründü

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
24 Nisan 2024 09:46 - Güncelleme : 24 Nisan 2024 09:48
Madonna yine sahneye geç çıkınca mahkeme yolları göründü

Uzun süredir sağlık problemi yaşayan dünyaca ünlü şarkıcı Madonna, bu yıl Celebration (Kutlama) adlı turne kapsamında sevenleriyle buluştu. Sahneye ikinci kez geç çıktığı öne sürülen Madonna’ya hayranları dava açtı.

Bakteriyel enfeksiyon geçiren Madonna ertelediği turnesine başladı. Turnesi kapsamında sahneye 2 saat geç çıkan dünyaca ünlü şarkıcı, ikinci kez aynı hatayı yapmakla suçlanıyor.

MADONNA'YA İKİNCİ DAVA ŞOKU 

Açılan bir davada ünlü pop yıldızı Madonna'nın üç hayranı, Madonna'ya aralık ayında Capital One Arena'da verdiği her iki konserde de sahneye iki saat geç çıktığını belirterek şikayetçi oldu.  Hayranların avukatları, "Tüketicileri sıcak ve rahatsız bir ortamda, sahne performansı için saatlerce beklemeye zorlamak, Madonna'nın kibirli ve hayranlarına karşı tamamen saygısız olduğunun bir göstergesidir" dedi. 

Madonna yine sahneye geç çıkınca mahkeme yolları göründü - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...