Tgrt Haber

Mahsun Kırmızıgül'den siyaset gündemine tepki: Kasap et koyun can derdinde!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
05 Mart 2023 10:30 - Güncelleme : 05 Mart 2023 11:15
Mahsun Kırmızıgül'den siyaset gündemine tepki: Kasap et koyun can derdinde!
magazin,mahsun kırmızıgül

6 Şubat’ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli büyük depremlerin ardından Adıyaman ve Hatay'da 21 gün geçiren Mahsun Kırmızıgül, siyaset gündemine isyan etti. Altılı masadan ayrılan Meral Akşener’in ardından deprem gündemini siyasetin almasına tepki gösteren Kırmızıgül, “siyaset gündemini bırakın. Milet aç, susuz, çaresiz ve kızgın” ifadelerini kullandı.

Millet İttifakı'nın adaylık tartışmaları İYİ Parti lideri Meral Akşener’in masadan ayrılmasının ardından ayyuka çıktı. Depremin neredeyse unutulup altılı masanın gündem olduğu bugünlerde bazı isimlerden tepkiler geldi. Ünlü şarkıcı ve oyuncu Mahsun Kırmızıgül de isyan edenlerden biri oldu. Ünlü isim deprem gündeminin ikinci planda kalmasına ''Kasap et koyun can derdinde” diyerek tepki gösterdi.

“ÇARESİZ VE ACILI İNSANLARIN FERYATLARI YERİ GÖĞÜ İNLETİYOR”

Meral Akşener'in altılı masayı terk ederek açıklama yapması sonrasında Mahsun Kırmızıgül’den bir paylaşım yaptı. Günlerdir deprem bölgelerinde canla başla çalışan şarkıcı isyan etti. Kırmızıgül, ''Kasap et koyun can derdinde. Deprem bölgesindeyiz. Yakınlarını, her şeyini kaybetmiş çaresiz ve acılı insanların feryatları yeri göğü inletiyor. Enkazların altında mezarı bekleyen ölüler varken siyaset gündemini bırakın. Milet aç, susuz, çaresiz ve kızgın'' ifadelerini kullandı.

Mahsun Kırmızıgül'den siyaset gündemine tepki: Kasap et koyun can derdinde!

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...