Tgrt Haber

Masterchef’te görülmemiş olay! Yarışmacılar birbirine girdi, şefler müdahalede zorlandı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
06 Ekim 2023 10:47 - Güncelleme : 06 Ekim 2023 10:48
masterchef,somer sivrioğlu

Dün akşam yayınlanan Masterchef yarışmasında, Barbaros ve Barış birbirine girdi. Seslerin yükseldiği kavgaya jüri üyeleri de müdahale etti. İlk kez fiziksel temasın yaşandığı olay, izleyicileri de şaşırttı.

Dün akşam yayınlanan Masterchef yarışmasında bir ilk yaşandı. İlk kez yaşanan kavgada temas olurken, takım arkadaşları Barbaros ve Barış’ı ayırmakta zorlandı. Jüri üyelerinin de dahil olduğu kavgada diskalifiye olup olmadığı da merak edildi.

MASTERCHEF’TE GÖRÜLMEMİŞ OLAY

Dokunulmazlık oyunu oynayan yarışmacılardan Barış ve Barbaros arasında başlayan tartışma büyüdü. İkilinin arasına giren Ayaz ise ayırmaya çalışsa da başarılı olamadı. Ayaz'ın elini iten Barış, Barbaros'un üzerine yürüdü.

Masterchef’te görülmemiş olay! Yarışmacılar birbirine girdi, şefler müdahalede zorlandı

JÜRİ ÜYELERİ KAVGAYA DAHİL OLDU

Barbaros ve Barış’ın kavgasına Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu dahil oldu. Fiziksel müdahaleye sinirlenen Sivrioğlu, "Sözlü tartışalar yaşanıyor ama bunu tasvip etmemiz mümkün değil. Birbirinizin üzerine yürümeler, 'o elini indir' falan demeler... Sokakta değilsiniz beyler kendinize gelin. Her şeyi bırakın burada sizi seyreden bir sürü seyirciniz ve çocuk var. Burada da bir sürü kadın yarışmacımız var. Ne onların ne de bir başkasının moralini bozmaya hakkınız yok. Bu yaptığınız tasvip edilecek hiçbir yanı yok. Kendinize gelin" dedi. Jüri üyelerinin de dahil olmasının ardından Barbaros ve Barış özür diledi.

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...