Tgrt Haber

Son hali hayranlarını üzmüştü! Mehmet Aslantuğ'un notu dikkatlerden kaçmadı

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
14 Ağustos 2023 12:02 - Güncelleme : 14 Ağustos 2023 13:41
Son hali hayranlarını üzmüştü! Mehmet Aslantuğ'un notu dikkatlerden kaçmadı
mehmet aslantuğ,arzum onan

Geçtiğimiz aylarda Arzum Onan’la 27 yıllık evliliğini bitiren ünlü oyuncu Mehmet Aslantuğ, Bozcaada tatilinde görüntülenmişti. Saç ve sakalının birbirine karıştığı görülen karelerde Aslantuğ’un notu dikkatlerden kaçmadı.

Arzum Onan ile boşanan Mehmet Aslantuğ, son haliyle sevenlerini üzmüştü. Bozcaada tatilinde görüntülenen ve saç sakal birbirine karışmış imajıyla dikkat çeken ünlü oyuncunun tatil pozlarındaki notu dikkat çekti. Tatil pozlarını paylaşan Aslantuğ notu sosyal medyada gündem oldu.  

Son hali hayranlarını üzmüştü! Mehmet Aslantuğ'un notu dikkatlerden kaçmadı

“YARALAYAN TÜM YALANLARA PEKİ”

14 Mayıs’ta yapılan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’nde TİP Muğla Milletvekili adayı olarak gösterilen ancak seçilemeyen Mehmet Aslantuğ 27 yıllık evliliğini bitirmişti. Arzum Onan ile 27 yıllık evliliğini geçen ay sonlandıran Mehmet Aslantuğ özel hayatıyla da gündemde. "Biricik sevgili Arzum'u ben terk etmedim" diyerek dikkat çeken Aslantuğ sosyal medyada tatil pozlarını paylaştı. Saç sakal birbirine karışmış tarzıyla geçtiğimiz günlerde gündeme gelen Aslantuğ'un şort-gömlek kombini kadar paylaşıma düştüğü not da dikkat çekti. Mehmet Aslantuğ paylaşımına "Yaralayan tüm yalanlara… Peki!" notunu düştü.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...