Tgrt Haber

Melisa Sütşurup kimdir, kaç yaşında, mesleği ne? Mustafa Sandal ve Melisa Sütşurup'tan evlilik kararı!

15 Aralık 2021 14:55
Melisa Sütşurup kimdir, kaç yaşında, mesleği ne? Mustafa Sandal ve Melisa Sütşurup'tan evlilik kararı!
mustafa sandal,melisa sütşurup,evlilik,aşk

"Mustafa Sandal ve Melisa Sütşurup evleniyor!" haberinin ardından, ünlü sanatçının sevenleri, "Melisa Sütşurup kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?" sorularının cevabını araştırmaya başladı. Mustafa Sandal ile bir süredir birlikteliği olan Melisa Sütşurup'a dair merak edilenler haberimizde...

Melis Sütşurup ile Mustafa Sandal evlilik kararı aldı! Bu gelişme ile birlikte, Melisa Sütşurup'un hayatı da araştırılmaya başladı! Peki, Mustafa Sandal'ın üç yıldır birlikte olduğu kız arkadaşı Melis Sütşurup kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne? Haberimizde...

MELİSA SÜTŞURUP VE MUSTAFA SANDAL'DAN EVLİLİK KARARI! 

Mustafa Sandal, 3 yıldır birlikteliği devam eden ve cemiyetin ünlü isimlerinden biri olan Melis Sütşurup ile yaz aylarında nikah masasına oturacak! Ünlü sanatçı Mustafa Sandal ve kız arkadaşı, düğün için hazırlıklara başladı. 32 yaşındaki Melis Sütşurup, bir yandan da evlendikten sonra oturacakları evin dekorasyonunu düzenlemek için kollarını sıvadı! İç mimar Gizem Abacı ile birlikte evin dekorasyonunu planlamaya başlayan Melisa Sütşurup, geçtiğimiz günlerde Mustafa Sandal ile birlikte evlerinin koltuk renklerine karar verdi. 

51 yaşındaki ünlü sanatçı ve sosyetik sevgilisi, geçtiğimiz günlerde ise bir perdecide görüldü. Uzun süre perde seçen ikilinin birlikte yaşayacakları ev için alışverişe başladıkları öğrenilirken; Melis Sütşurup'un perde seçerken Mustafa Sandal'ın ona eşlik etmesi düğün tarihinin yaklaştığı fikrini akıllara getirdi. 

Melisa Sütşurup kimdir, kaç yaşında, mesleği ne? Mustafa Sandal ve Melisa Sütşurup'tan evlilik kararı!

MUSTAFA SANDAL VE MELİS SÜTŞURUP ARASINDA NELER YAŞANMIŞTI?

Mustafa Sandal’ın 9 Haziran’da ABD’ye götürdüğü Melis Sütşurup, apar topar Türkiye’ye dönerek dikkatleri üzerine çekmişti. Sosyetik güzel, ABD’de tartıştığı Sandal’ın barışmak için İstanbul’a gelmek yerine arkadaşıyla Paris’e geçmesi üzerine 7 aylık beraberliği sonlandırmıştı.  Bir süre araları bozuk olan Mustafa Sandal ve sevgilisi Melis Sütşurup'un Aralık 2018'de başlayan aşkları böylece bitmişti. Mustafa Sandal'ın Cannes'da Sütşurup'u aldattığı iddiası Sütşurup'u oldukça kızdırmıştı. Fransa'dan döner dönmez Melisa Sütşurup'un gönlünü alan 49 yaşındaki popçu, 9 Haziran'da New York'ta verdiği konsere kız arkadaşını da götürerek aradaki buzları eritmişti. Yeniden barışan ikili, son olark evlilik kararı aldı ve yaz aylarında düğün yapacaklarının mesajını verdi.

Melisa Sütşurup kimdir, kaç yaşında, mesleği ne? Mustafa Sandal ve Melisa Sütşurup'tan evlilik kararı!

MELİSA SÜTŞURUP KİMDİR?

1989 yılında doğan Melisa Sütşurup butik sahibidir ve Mustafa Sandal gibi bir evliliği geride bırakan Sütşurup'un Yiğit adında bir oğlu vardır.  32 yaşındaki Melis Sütşurup, yaz boyunca Mustafa Sandal'ın çocukları ile bir araya gelerek sık sık zaman geçirmişti. 

Melis Sütşurup'un oğlu Yiğit ile Sandal'ın oğulları Yaman ve Yavuz da bir araya gelerek, birbirleri ile zaman geçiriyorlardı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...