Tgrt Haber

Mert Ramazan Demir kimdir, kaç yaşında? Ufo filminin Ese'si Mert Ramazan Demir hayatı

23 Şubat 2022 14:07 - Güncelleme : 23 Şubat 2022 14:24
Mert Ramazan Demir Ufo filmindeki karakteriyle gündeme oldu.

Mert Ramazan Demir Ufo filmi ile gündeme geldi. İpek Filiz Yazıcı ile başrolünü paylaştığı gençlik filmi Netflix’te yayınlandı. Peki Mert Ramazan Demir kimdir, kaç yaşında? İşte Mert Ramazan Demir filmleri ve dizileri

Mert Ramazan Demir Ufo filmindeki karakteriyle gündeme oldu.

Netflix Türkiye Ufo filmi 23 Şubat’ta yayınlanmasıyla oyuncuları gündeme geldi. Aşk 101 dizisiyle tanınan İpek Filiz Yazıcı ile Mert Ramazan Demir başrolde yer alıyor. İşte Ufo filminin motosiklet yarışçısı Ese’si Mert Ramazan Demir hakkında bilmeniz gerekenler…

MERT RAMAZAN DEMİR KİMDİR?

Mert Ramazan Demir 1998 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Dialog Anlatım İletişim ve Michelle Danner Acting Studio’da eğitim aldı. Oyunculuk kariyerine 2015 tarihinde yayınlanana ''Aşkopat'' filmi ile başladı. Ardından 2019 tarihinde “Üç Harfliler:Adak” isimli filmde yer aldı. İlk başrolünü Sonia Nassery Cole’ün yaptığı “I Am You” filmi ile alan genç yetenek Damla Sönmez, Cansu Tosun ve Ushan Çakır gibi oyuncularla çalıştı.

Mert Ramazan Demir 2020’de yayınlanan, yönetmenliğini Can Evrenol’un yaptığı “Çıplak” isimli mini dizinin başrol olarak yer aldı. Mert Ramazan Demir aynı zamanda Öğretmen isimli televizyon dizisinde yer aldı.

Mert Ramazan Demir kimdir, kaç yaşında? Ufo filminin Ese'si Mert Ramazan Demir hayatı

UFO OYUNCULARI KİM?

Gençlik yapımları sevenlerin heyecanla beklediği Ufo filmi için geri sayım tamamlandı. Peki Ufo oyuncuları kim? İşte Ufo filmi oyuncuları:

  • İpek Filiz Yazıcı,
  • Mert Ramazan Demir,
  • Ferit Aktuğ,
  • Kerem Alp Kabul,
  • Mekin Sezer,
  • Enes Külahçı,
  • Elif Çakman,
  • Cemile Canyurt.

UFO KONUSU NE?

Netflix yeni filmiyle dikkat çekerken gözler ''Ufo konusu ne?'' sorusunun cevabına odaklandı. Ufo, Adana’nın varoş mahallelerinden birinde motosiklet yarışçısı olarak hayatını kazanan Ese ile en büyük hayali müzisyen olmak isteyen Deniz'in birbirleriyle tanıştıktan sonraki değişen hayatlarını anlatıyor. Müzik tutkun Deniz ile motorsiklet yarışçısı Ese görünüşte bambaşka dünyaların insanı. Onların hızlı aşk macerası Adana’da başlayıp gökyüzüne uzanıyor.

Mert Ramazan Demir Ufo filminde Ese karakterini canlandırıyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...