Tgrt Haber

Tanımadığı masaya oturduğu iddia edilen Merve Boluğur ateş püskürdü: Koskoca ülkenin gündemi ben olmuşum

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
20 Aralık 2022 10:34 - Güncelleme : 20 Aralık 2022 12:48
Tanımadığı masaya oturduğu iddia edilen Merve Boluğur ateş püskürdü: Koskoca ülkenin gündemi ben olmuşum
magazin,merve boluğur

Geçtiğimiz ay DJ Mert Aydın ile olan 53 günlük evliliğini bitiren Merve Boluğur’un gittiği bir alışveriş merkezinde tanımadığı bir adamın masasına oturduğu iddia edildi. Ünlü oyuncu, bu iddiaya ateş püskürdü. Boluğur, “Ben Merve Boluğurum hiç kimsenin dediği zerre umurumda değil” dedi.

Evliliği, boşanması ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen oyuncu Merve Boluğur, son olarak bir alışveriş merkezinde tanımadığı bir kişinin masasına oturduğu iddiasıyla gündeme gelmişti. Birçok sosyal medya kullanıcısının normal davranmadığıyla ilgili yorum yapması ve hakkında çıkan haberlere isyan eden Boluğur, sosyal medya hesabından adeta zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

"BENİ KONUŞMAYI SEVENLER VAR BİLİYORUM"

Ünlü oyuncu Merve Boluğur, hakkında çıkan söylentilerin ardından sosyal medya hesabından şu ifadelere yer verdi.  "Merhaba arkadaşlar beni konuşmayı sevenler var biliyorum. Ben de buradan onları çok sevdiğimi öncelikle belirtmek isterim. Koskoca ülkenin gündemi ben olmuşum. Bir fotoğraf ve ardından başkasının masasına oturduğum iddiası... Oradaki genç yer bulamadığını ve masama oturmak istediğini söyleyince ben de izin verdim. Hangi devirde yaşıyoruz kaldı ki ortak alan. Kulağımda zaten kulaklık var ve 'Merhaba, nasılsınız ve iyi misiniz?' den başka bir şey konuşulmadı. Ayrıca bu dedikoduları yapan arkadaşlar, dedikoduya ayıracakları zamanı farklı kültürleri, farklı yerleri görmeye harcarlarsa dünyanın çeşitli yerlerinde AVM'lerin ortak alanlarında insanların birbirleriyle medenice sosyalleşip oturabildiğini görebilirler. Bu arada ben de yer bulamasaydım başkasından izin ister masasına oturabilirdim. Sadece arada Merve Boluğur olduğumu unutuyorum. Sizi de aydınlattıysam, artık bu tip yalan haberler görmek istemiyorum. Sevgiler."

Tanımadığı masaya oturduğu iddia edilen Merve Boluğur ateş püskürdü: Koskoca ülkenin gündemi ben olmuşum

ÇIKAN HABERLERE DE İSYAN ETTİ

Boluğur, hakkında haber yapan ve eleştiren habercilere yönelik “Allah hepinizin kalbine şifa versin sadece… Ben Merve Boluğurum hiç kimsenin dediği zerre umrumda olmadığı için cevap vermedim ama ben sustukça imajım konusunda kötü yanlış algı yaratma karalaması yapanlar var” ifadelerine yer verdi.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...