Tgrt Haber

Mesleğinin zorluklarından şikayet etmişti! Bergüzar Korel bu kez lüks karavanını paylaştı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
14 Ekim 2023 11:00 - Güncelleme : 14 Ekim 2023 11:00
Mesleğinin zorluklarından şikayet etmişti! Bergüzar Korel bu kez lüks karavanını paylaştı
bergüzar korel

Düğüm dizisi için Londra’dan dönen Bergüzar Korel, geçtiğimiz günlerde mesleğinin zorluklarından bahsetmişti. Paylaşımı sonrası eleştiri yağmuruna tutulan Bergüzar Korel bu sefer ise lüks karavanını paylaştı.

Eşi Halit Ergenç ve çocuklarıyla beraber Londra’ya taşınan Bergüzar Korel, 7 yılın ardından Düğüm dizisi için tekrar setlere döndü.  Yoğun iş temposu ve mesleğinin zorluklarından bahseden bir paylaşım yapan Korel’e eleştiri yağdı. Korel, son paylaşımında ise setteki oldukça lüks karavanından paylaşım yaptı.

BERGÜZAR KOREL’E PAYLAŞIMI NEDENİYLE ELEŞTİ YAĞMIŞTI

Prime Video, ilk yerli Amazon Original dizisi Düğüm'ün başrolünde Bergüzar Korel, Caner Cindoruk ve Serkan Altınorak yer alıyor. Uzun bir aranın ardından setlere dönen oyuncu, yoğun iş temposuna isyan etti. Dizinin çekimleri devam ederken, oyuncular yeni imajlarıyla poz verdi. Paylaşımlarından birinde "Repo neydi? Repo dip boyaydı, eve gelen ustaydı, toplantılardı, onay bekleyen evraklardı" notunu düştü.

Mesleğinin zorluklarından şikayet etmişti! Bergüzar Korel bu kez lüks karavanını paylaştı

BERGÜZAR KOREL'İN KARAVANI ADETA 5 YILDIZLI OTEL GİBİYİDİ 

Gelen eleştiriler sonrası sosyal medya paylaşımlarına devam eden Korel, sette karavanının içinden bir kare paylaştı. Korel, bu kez lüks karavanını gösterip yaptığı işin avantajlarını sergiledi. Karavanı adeta 5 yıldızlı otel gibi olan Korel’e yorumlarda peş peşe geldi. Oyuncunun takipçileri, “5 yıldızlı karavan”, Bir karar ver bu meslek zor mu, lüks mü?” gibi yorumlar yaptı.

 

Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...