Tgrt Haber

Metin Akdülger, 'Sürücüyü tartakladı' haberleriyle ilgili ilk kez konuştu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
09 Şubat 2024 08:49 - Güncelleme : 09 Şubat 2024 08:59
Metin Akdülger

Sosyal medya kullanıcısının yayınladığı bir videoda oyuncu Metin Akdülger’in bir sürücüyü tartakladığı iddia edilmişti. Metin Akdülger yayılan videoyla ilgili, “Yol alma-verme konusunda yaşana bir anlaşmazlık sonucu küçük bir kaza yaşadım ve anın verdiği gerginlikten kaynaklı aramızda diğer aracında sürücüsü ile bir münakaşa geçti.” dedi.

Muhteşem Yüzyıl Kösem, Medcezir ve Atiye gibi yapımlarda rol alan Metin Akdülger hakkında ortaya atılan iddia gündem oldu. Özel hayatını gizli yaşayan ve kameraları görünce utangaç tavır sergileyen Metin Akdülger’in bir sürücüyü tartakladığını iddia edilen mesaj ve video ortalığı karıştırdı.

METİN AKDÜLGER'İN KAVGA VİDEOSU İLE İLGİLİ İLK KEZ KONUŞTU 

Metin Akdülger yayılan videonun ardından sosyal medya hesabından açıklama yaparak, " Bugün akkımda çıkan trafikte yaşadığım tatsız hadise ile ilgili haberler doğruyu yansıtmamaktadır. Yol alma-verme konusunda yaşana bir anlaşmazlık sonucu küçük bir kaza yaşadım ve anın verdiği gerginlikten kaynaklı aramızda diğer aracında sürücüsü ile bir münakaşa geçti. Haberde belirtildiği gibi kendisini arabadan indirip tartaklamam gibi bir şey söz konusu değildir. Üzerime geldiğini sandığım bir anda kendimden uzaklaştırmak adına elimle ittim beyefendiyi ve haberin sebebi olan görsel de bu ana aittir. Kaza sonrasında birbirimizden iletişim bilgilerimizi aldık ve konuyla ilgili prosedürleri sürdürüyoruz. Bu şekilde kamuoyuna yansıdığım ve bana değer veren insanları mahçup hissettirdiğim için üzgünüm." dedi. 

Metin Akdülger, 'Sürücüyü tartakladı' haberleriyle ilgili ilk kez konuştu - 1. Resim

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...