Tgrt Haber

Murat Boz oyunun rengini belli etti! Ünlü şarkıcı halka mesaj verdi!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
14 May 2023 14:05 - Güncelleme : 14 May 2023 15:06
Murat Boz oyunun rengini belli etti! Ünlü şarkıcı halka mesaj verdi!
murat boz,sandık,oy

Ünlüler oylarını kullanmaya devam ederken şarkıcı Murat Boz’dan da seçim günü mesajı geldi. Boz, mesajıyla adayını ve ittifakını belli etti!

Yaptıkları paylaşımlarla hangi ittifaka oy vereceklerini açıklayan ünlüler magazin gündemine oturmuştu. Seçim günü paylaşımlarına devam eden ünlülerden Murat Boz da hangi ittifakın Cumhurbaşkanı adayına oy vereceğini belli etti.

Murat Boz oyunun rengini belli etti! Ünlü şarkıcı halka mesaj verdi!

“1 OY 1 OYDUR, SEN ÇOK KIYMETLİSİN”

YeniÇağ gazetesinden aktarılanlara göre; Cem Yılmaz, Twitter hesabı üzerinden oyunu Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğini açıklarken, Alişan da Erdoğan ile birlikte çekilmiş fotoğraflarını paylaşarak Cumhur İttifakının adayına oy vereceğini açıkladı Türkiye'nin sandık başına gitmesine saatler kala oyunun rengini belli eden bir isim de Murat Boz oldu. Millet İttifakı ile özdeşleşen kalp sembolü ile mesajını sonlandıran Murat Boz paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Yarın çok önemli bir gün, "benim oyumdan ne olacak" deme, 1 oy 1 oydur, sen çok kıymetlisin, hep birlikte güzel yarınlara kavuşmamız dileğiyle"

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...