Tgrt Haber

Mutlu haberi alınca havalara uçtu! 51 yaşındaki Özcan Deniz baba oluyor…

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT HABER
08 Eylül 2023 09:38 - Güncelleme : 08 Eylül 2023 10:19
Mutlu haberi alınca havalara uçtu! 51 yaşındaki Özcan Deniz baba oluyor…
,

20 Ocak’ta İranlı modacı Samar Dadgar’la nikah masasına oturan ünlü oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz’den müjdeli haber geldi. 51 yaşındaki ünlü ismin baba olacağı öğrenildi.

2018 yılında evlendiği Feyza Aktan’dan olaylı şekilde ayrılan ünlü oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz, bir süredir beraber olduğu kendisinden 24 yaş küçük İranlı modacı Samar Dadgar’la 7 ay önce dünya evine girdi. Mutlu bir evliliği olan ünlü oyuncunun sevinçten havalara uçtuğu bir haber aldığı, baba olacağı öğrenildi.

MÜJDELİ HABERİ ALINCA KAYINVALİDESİ İLE KAYINPEDERİNİ İSTANBUL’A GETİRTTİ

2018 yılında ayrıldığı eski eşi Feyza Aktan’dan bir çocuğu olan Özcan Deniz, olaylı bir boşanma süreci yaşamıştı. Aradığı mutluluğu kendisinden 24 yaş küçük İranlı modacı Samar Dadgar'da bulan Deniz, geçtiğimiz ocak ayında nikah masasına oturdu. Yeni evli çiftten müjdeli haber geldi. Özcan Deniz'in eşi Samar Dadgar’ın hamile olduğu öğrenildi.

Mutlu haberi alınca havalara uçtu! 51 yaşındaki Özcan Deniz baba oluyor…

Ünlü sanatçı, mutlu haberi aldıktan sonra İranlı eşinin annesi ve babasını da İstanbul'a getirdi. Zekeriyaköy'de bir siteye yerleşen Dadgar'ın annesi ve babası torun heyecanını akrabalarıyla paylaştı. 

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...