Tgrt Haber

Netflix, Zeytin Ağacı dizisinin ikinci sezon tarihini duyurdu

Editör: Banu İriç / Kaynak: tgrthaber.com.tr
06 May 2024 04:31 - Güncelleme : 06 May 2024 04:32
Netflix, Zeytin Ağacı dizisinin ikinci sezon tarihini duyurdu

Aile dizilimini konu edinmesiyle Netflix'in tartışmalı yerli dizisi Zeytin Ağacı'nın ikinci sezonunun yayınlanma tarihi belli oldu.

Netflix'in Ege atmosferinde çekilen ve aile dizilimi konusunu merkeze alan dizisi Zeytin Ağacı iki yıl aradan sonra yeni sezonuyla yayınlanacak.

Yapımcılığını Onur Güvenatam'ın üstlendiği ve senaryosunu Nuran Evren Şit'in kaleme aldığı yeni sezonda, başrolleri Tuba Büyüküstün, Seda Bakan, Boncuk Yılmaz gibi usta isimler paylaşıyor. Ayrıca, bu sezon Aytaç Şaşmaz da kadroya katılıyor.

11 Temmuz'da tüm dünya ile aynı anda yalnızca Netflix'te yayınlanacak olan "Zeytin Ağacı", izleyicilere duygusal bir yolculuk vaat ediyor. İlk sezonuyla büyük beğeni toplayan dizi, ikinci sezonunda da Ayvalık'ın atmosferini, sıcacık hikayelerini ve etkileyici karakterlerini ekrana taşıyacak.

Netflix, Zeytin Ağacı dizisinin ikinci sezon tarihini duyurdu - 1. ResimNetflix aboneleri, 11 Temmuz'da ikinci sezonu izleyebilecek.

Kaynak: tgrthaber.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...