Tgrt Haber

Nihat Doğan'ın eşinden ayrılık iddialarına cevap!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
14 May 2024 15:00 - Güncelleme : 14 May 2024 15:00
Nihat Doğan'ın eşinden ayrılık iddialarına cevap!

Nihat Doğan'ın eşi Arzu Doğan, boşanma iddialarını doğrulayarak, nedenini paylaştı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Doğan, "Hiç beklemediğim şeyler gördüm." dedi.

Nihat Doğan ile Arzu Doğan çifti 2022 yılında evlendi ve Badıkan adını verdiklerini oğulları dünyaya geldi. Bir süredir haklarında kıskançlık yüzünden tartışma yaşandığı ve boşanma kararı aldıkları öne sürülmüştü. İddialara sosyal medya hesabından cevap veren Doğan, şaşırttı. 

NİHAT DOĞAN'IN EŞİ BOŞANMA NEDENİNİ AÇIKLADI 

Boşanma nedenini paylaşan Arzu Doğan, "Evet arkadaşlar, ayrılma sebebimiz budur. 4 yıl bir ilişkimiz oldu, 2 yıl sevgiliydik. Aile kurmayı istedik. Nihat Doğan hep çocuk istedi sonra evlenmeye karar aldık. Evlendikten sonra çok şeyler ortaya çıkmaya başladı ve her şey ters olmaya başladı. Yuvamı kurmak için sürekli kendimi kandırıyordum ama bir süre sonra çok şeylerden şüphelenmeye başladım. Eşimin telefonunu alıp araştırmaya başladım. Hiç beklemediğim şeyler gördüm. Birçok kadınla ilişkisi var. Ve bu ilişkiyi sonlandırma kararı aldım." ifadelerini kullandı. 

Nihat Doğan'ın eşinden ayrılık iddialarına cevap! - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...