Tgrt Haber

Kedisi yüzünden komşularıyla arası açılan Nurgül Yeşilçay verdi veriştirdi

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
10 Ocak 2023 10:56 - Güncelleme : 10 Ocak 2023 12:40
Kedisi yüzünden komşularıyla arası açılan Nurgül Yeşilçay verdi veriştirdi
magazin,nurgül yeşilçay

Sivri dilli halleri ve lafını esirgemeyen tavrıyla bilinen ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, sosyal medya hesaplarını aktif kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Dün yaptığı bir paylaşımla dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu, kedisinin miyavlaması sebebiyle komşuları ile arası açıldı.

Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay’ın kedisi komşularıyla arasını açtı. Kedisinin miyavlaması sebebiyle yaşadığı sitedeki komşuların şikayet ettiği Nurgül Yeşilçay, sosyal medya hesabından "Birlik bilinci nedir bilmeyenlere, sevgi diliyorum tüm kalbimle" dedi. Hayvanseverliği ile bilinen oyuncu, sadece kendi hayvanlarını sevenlere tepki gösterdi.

“BİRLİK BİLİNCİ NEDİR BİLMEYENLERE, SEVGİ DİLİYORUM”

Ünlü oyuncu yaşadığı sitede kedi beslemesine karşı çıkan komşularına Instagram hesabından tepki gösterdi. Yeşilçay, paylaşımında "Birlik bilinci nedir bilmeyenlere, sevgi diliyorum tüm kalbimle" dedi. Yeşilçay, şu ifadelere yer verdi: "Oturduğum site şimdi de kedilere sardı. 'Beslemeyelim'miş! Miyavlıyorlarmış. Bravo bildiniz, kediler miyavlıyor, köpekler havlıyor, kargalar gaklıyor. Sadece kendi çocuğunu, kedisini, köpeğini (ki illaki parayla alınmalı o köpek) sevip diğer her şey yok olsun diyenlere, birlik bilinci nedir bilmeyenlere, sevgi diliyorum tüm kalbimle"

Kedisi yüzünden komşularıyla arası açılan Nurgül Yeşilçay verdi veriştirdi

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...