Tgrt Haber

Nusret şubelerini tek tek kapatıyor!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
22 May 2024 11:52 - Güncelleme : 22 May 2024 11:52
Nusret şubelerini tek tek kapatıyor!

Nusret, ünlü restoran zincirinden bir şubesini daha kapatıyor. Geçen yıl, New York’taki şubesini kapatan ünlü isim bu sefer ise anı yerdeki başka bir şubesini kapatan Nusret, böylece New York'taki şube sayısını 1’e indirdi.

Restoran zinciri sahibi Nusret geçtiğimiz yıl, Manhattan'daki restoranlarından biri olan "New York'un en kötü restoranı" olarak nam salmasının ardından 'Salt Bae Burger' kapatmak zorunda kalmıştı. Nusret, bu yıl da başka bir şubesini daha kapatmak zorunda kaldı. 

NUSRET BİR ŞUBESİNİ DAHA KAPATIYOR 

Patronlar Dünyası’nın haberine göre, Nusret, ABD’de bulunan şubesini kapatıyor. Ünlü restoran işletmecisi, Manhattan'daki 9’uncu Cadde yakınındaki 412 W. 15th Sokak’taki Nusr-Et Steakhouse'u kapattı. Bazı kaynaklar, “Bazı pazarları denedi. Bazıları çalıştı, bazıları ise çalışmadı” yorumunda bulundu. Böylece Nusret’in New York’taki restoran sayısı 1 oldu. O restoran da 6’ncı cadde yakınındaki Nusr-Et Steakhouse.

Nusret şubelerini tek tek kapatıyor! - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...