Tgrt Haber

Ölüm haberiyle İbrahim Büyükak yıkıldı!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
06 Mart 2024 14:19 - Güncelleme : 07 Mart 2024 07:41
Ölüm haberiyle İbrahim Büyükak yıkıldı!

Seksenler, Veda ve Pulsar gibi projelerde yer alan oyuncu Efe Deprem, geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybetti. Oyuncunun ölümü sanat dünyasını yasa boğdu. İbrahim Büyükak, “O kadar üzgünüm ki… Çok genç” dedi.

Seksenler dizisinin 'Zafer'i oyuncu Efe Deprem, dün akşam motosikleti ile seyir halindeyken geçirdiği kaza sonrası hayatını kaybetti. Acı haberi eşi Burcu Altın Deprem paylaşırken, ünlü isimler de haberle yıkıldı.

EFE DEPREM'İN ÖLÜMÜ, ÜNLÜLER DÜNYASINI YIKTI 

Oyuncu Efe Deprem'in ölümü sonrası ünlü isimler de üzüntülerini dile getirdi. Son olarak İbrahim Büyükak ve Yasemin Sakallıoğlu'nun başrolünde yer aldığı Mutluyuz filminde rol alan Efe Deprem'in ölüm haberi İbrahim Büyükak'ı yıktı. Büyükak, sosyal medya hesabından "O kadar üzgünüm ki... Çok genç, çok erken... Canım kardeşim Allah rahmet eylesin. Çok seviyorum seni" dedi. Deprem ile sette çekilmiş fotoğrafını paylaşan Büyükak, "Hala inanamıyor insan daha 3-5 ay evvel birlikte şahane bir set geçirmiştik. Hayat gerçekten çok boş. Canım kardeşim benim mekanın cennet olsun" ifadelerini kullandı.

Ölüm haberiyle İbrahim Büyükak yıkıldı! - 1. Resim

BAŞAK PARLAK 

"Ahh Efe… Ne kadar canım yandı anlatamam. Allah ailesine sabır versin. Söylenecek söz yok, her şey boş.."

Ölüm haberiyle İbrahim Büyükak yıkıldı! - 2. Resim

ÖZCAN DENİZ

Ölüm haberiyle İbrahim Büyükak yıkıldı! - 3. Resim

"Ah be canım efecim ciğerimizi yaktın. Mekanın cennet olsun iyi yürekli çocuk”

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...