Tgrt Haber

Ozan Güven yine sinirlerine hakim olamadı: Gazetecilere el-kol hareketleri yaptı

19 Temmuz 2022 09:44 - Güncelleme : 19 Temmuz 2022 10:13
Ozan Güven yine sinirlerine hakim olamadı: Gazetecilere el-kol hareketleri yaptı
Ozan Güven,Bodrum

Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı iddiasıyla yargılanan Ozan Güven, uzun bir aradan sonra Bodrum'da objektiflere takıldı. Gazeteciler tarafından görüntülendiği gören Güven, yine sinirlerine hakim olamadı.

Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı iddiasıyla davası devam eden ve ünlü oyuncu Ozan Güven, uzun bir aradan sonra Bodrum'da tatil yaptığı sırada gazetecilerin objektiflerine yakalandı.

Ozan Güven, Ortakent'de yer alan bir plajda kız arkadaşı ile şezlongda otururken görüntülendi. Kendisini çeken muhabirlere sinirlenen Güven, önce el-kol hareketleri yaptı.

"KAMERAYI İNDİR ADAM GİBİ KONUŞALIM"

Gazetecilerin, "Ozan Bey biz işimizi yapıyoruz. Sizden başka kimseyi çekmiyoruz. Rahatsız olunacak bir durum yok." cevabına sinirlenen Ozan Güven, "Aferin size! Hadi gidin artık buradan. Kamerayı indir adam gibi konuşalım." ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...