Tgrt Haber

Pakistan’a giden Burak Özçivit, izdiham oluşturdu! Oyuncu az daha eziliyordu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
09 Ekim 2023 10:33 - Güncelleme : 09 Ekim 2023 10:33
Burak özçivit

ATV ekranında yayınlanan Kuruluş Osman’ın başrol oyuncusu Burak Özçivit, yer aldığı reklamın lansmanı için Pakistan’a gitti. Hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan oyuncu, ezilme tehlikesi atlattı.

Dizilerinin yurt dışına satılmasıyla hayran kitlesi ülke sınırlarını aşan Burak Özçivit, reklam anlaşmaları da imzalamaya başladı. Yurt dışında da hayran kitlesine sahip Burak Özçivit, gittiği Pakistan’da ezilme tehlikesi atlattı.

BURAK ÖZÇİVİT, PAKİSTAN’DA EZİLME TEHLİKESİ ATTI

Pakistan'da reklam yüzü olduğu bir parfüm markasının lansmanına katılan oyuncu, hayranlarının ilgisi karşısında büyük şaşkınlık yaşadı. Kalabalığın bir anda Özçivit'in etrafını sarmasıyla kısa sürede izdiham oluştu. Güvenlik görevlilerinin araya girmesiyle Özçivit alandan çıkarıldı.

Pakistan’a giden Burak Özçivit, izdiham oluşturdu! Oyuncu az daha eziliyordu

ÖZÇİVİT EZİLME TEHLİKESİ ATLATTI 

Burak Özçivit, yüzü olduğu bir parfüm markasının lansmanına katıldı. Hayranlarının yoğun sevgisi karşısında ne yapacağını şaşıran oyuncu, güvenlikle dışarı çıkarıldı. Oyuncu bir ara ezilme tehlikesi de yaşadı.

 

Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...