Tgrt Haber

Paylaşımı ele verdi! Nilsu Berfin Aktaş gönlünü ünlü rapçiye kaptırdı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
15 Şubat 2024 13:39 - Güncelleme : 15 Şubat 2024 13:40
Paylaşımı ele verdi! Nilsu Berfin Aktaş gönlünü ünlü rapçiye kaptırdı
oyuncu,Rapçi

Korkma Ben Yanındayım dizisiyle sete çıkmaya hazırlanan Nilsu Berfin Aktaş’ın Sevgililer Günü paylaşımı her şeyi ele verdi. Bir mekanı ve gülü paylaşan oyuncunun "Babalar sözünü tutar" sözüyle hafızalara kazınan rapçi Blok3 adıyla bilinen Hakan Aydın ile sevgili olduğu ortaya çıktı.

Kuzey Yıldızı dizisindeki performansıyla beğeni toplayan oyuncu Nilsu Berfin Aktaş'ın Sevgililer Günü paylaşımı yeni birlikteliği ortaya çıkardı. Rol aldığı yapımlarla adından söz ettiren Aktaş, ile ünlü rapçinin aşk yaşadığı ortaya çıktı.

PAYLAŞIMLARI ELE VERDİ 

Oyuncu Nilsu Berfin Aktaş'ın Sevgililer Günü'nde yaptığı paylaşım sevgilisini ele verdi. Geceye dair paylaşımlar yapan Aktaş'ın ünlü rapçi Blok3 ile beraber olduğu ortaya çıktı. Masadan fotoğraf paylaşan iki ismin aynı kareyi saniyeler içinde paylaşması iddiaları güçlendirdi. Rapçi, ödül aldığı törende "Babalar sözünü tutar" sözüyle hafızalara kazınmıştı.

Paylaşımı ele verdi! Nilsu Berfin Aktaş gönlünü ünlü rapçiye kaptırdı - 1. Resim

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...