Tgrt Haber
Magazin - Magazin
8 saat 22 dakika önce

Sahneye alkollü çıkan Serdar Ortaç, ayakta durmakta güçlük çekti

Son dönemde sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayınlarla adından söz ettiren Serdar Ortaç, alkollü sahneye çıktı. Yanındakilerin desteği ile ayakta duran şarkıcı “Bu alkolün Allah belasını versin” dedi.
Magazin - Magazin
9 saat 23 dakika önce

Yüzyüzeyken Konuşuruz gitaristi Can Tunaboylu'nun darp davası başladı

Sevgilisine şiddet uyguladığı iddiasıyla hakim karşısına çıkan Yüzyüzeyken Konuşuruz grubunun gitaristi Can Tunaboylu'nun yargılandığı dava başladı.
Magazin - Magazin
10 saat 59 dakika önce

Ray Donovan Türkiye'ye uyarlanıyor! Baba rolünü Haluk Bilginer oynayacak

Dünyada büyük ilgi gören Ray Donovan dizisi Türkiye’ye uyarlanıyor. Amerika’da 7 sezon süren dizinin başrol karakteri Mickey Donovan’ı usta oyuncu Haluk Bilginer oynayacak.
Magazin - Magazin
12 saat 27 dakika önce

Kıvanç Tatlıtuğ, 12 milyon liralık teklifi elinin tersiyle itti

Son olarak Aile dizisinde rol alan Kıvanç Tatlıtuğ, gelen teklifleri değerlendirirken Kuveyt'ten gelen 12 milyon liralık teklifi elinin tersiyle geri çevirdi.
Magazin - Magazin
12 saat 53 dakika önce

Metin Akdülger Sandık Kokusu’ndan ayrıldı, kavga iddiası gündeme geldi

Sandık Kokusu dizisinin başrol oyuncusu Metin Akdülger’in diziden ayrılması büyük ses getirirken, kavga iddiası dikkat çekti. Sezon öncesi Akdülger diziden ayrılırken, rol arkadaşı Uğur Yücel ile kavga ettiği öne sürüldü.
Magazin - Magazin
13 saat 16 dakika önce

Fırat Tanış ilk kez şiddet iddiaları hakkında konuştu

Oyuncu Fırat Tanış, sevgilisi İklim Tamkan’a psikolojik şiddet uyguladığı gerekçesiyle gündeme gelmişti. İlk kez konuyla ilgili konuşan Tanış, "Ayrılık yaşadık ama böyle bir şey olması mümkün değil" dedi
Magazin - Magazin
13 saat 38 dakika önce

Evrim Alasya 'Ekibin üstünde kara bulutlar dolaşıyor' sözlerine verdiği cevapla alkışları topladı

Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya, katıldığı etkinlikte ekip arkadaşlarının neden olmadığı sorusuna 'Yoğun set programlarından dolayı bugün burada değiller" diyerek gelebilecek diğer soruların önüne geçti. Ekip arkadaşları hakkındaki sözleri takdir toplayan oyuncu, alkışları topladı.
Magazin - Magazin
14 saat 1 dakika önce

Heavy metal efsanesi Judas Priest İstanbul'a geliyor

1969'da kurulan İngiliz heavy metal grubu Judas Priest, İstanbul'da konser verecek.
Magazin - Magazin
14 saat 18 dakika önce

Yalı Çapkını'nda beklenmedik ayrılık! Başrol oyuncusu yeni sezonda olmayacak

Yeni sezonda devam edecek Yalı Çapkını dizisinde beklenmedik bir ayrılık yaşanacak. Reyting rekorları kıran dizide Orhan karakteriyle yer alan Emre Altuğ'un yeni sezonda dizide olmayacağı öne sürüldü.
Magazin - Magazin
14 saat 33 dakika önce

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'in kardeşi de oyuncu çıktı! Torpil iddiaları tekrar gündeme geldi

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek, annesinin dizide senarist olarak yer almasının 'Torpilli' eleştirilerine maruz kalmıştı. Civelek'in erkek kardeşinin de Sandık Kokusu dizisinde rol aldığı ortaya çıktı.
Magazin - Magazin
19 saat 37 dakika önce

Sezen Aksu'dan sokak köpekleri düzenlemesi için 'Hayırsız Ada' hatırlatmalı mektup geldi

Sezen Aksu, sokak köpekleriyle ilgili yapılması beklenen düzenlemede uyutulmayla ilgili konuşulan konuya tepki göstererek mektup yayınladı.
Magazin - Magazin
22 Mayıs 2024 - 17:24

Cannes'da gergin anlar! Şarkıcı Kelly Rowland güvenlik görevlisiyle kavga etti

Bu yıl 77’ncisi düzenlenen Cannes Film Festivali'ne ünlü şarkıcı Kelly Rowland damga vurdu. Ünlü isim kendisine bir şeyler söyleyen kadın güvenlik görevlisine bağırdı. Sorunun ne olduğu bilinmezken, şarkıcıya eleştiri yağdı.
Magazin - Magazin
22 Mayıs 2024 - 16:15

Bahar dizisinin Seren'i annesini paylaştı, herkes aynı yorumu yaptı

Bahar dizisinde Seren karakteriyle yer alan genç oyuncu Nil Sude Albayrak, sosyal medya hesabından annesini paylaştı. Oyuncunu takipçileri aynı yorumda buluştu.
Magazin - Magazin
22 Mayıs 2024 - 14:52

İtalyan oyuncu Jasmine Trinca, Cannes'a Filistin bayraklı rozetle katıldı

Bu yıl 77’ncisi düzenlenen Cannes Film Festivali’ne İtalyan oyuncu Jasmine Trinca damga vurdu. Trinca etkinliğine Filistin Bayrağı rozeti ile katıldı.
Magazin - Magazin
22 Mayıs 2024 - 14:26

Müjde Uzman ‘Tükenmişlik sendromu’ haberlerine sitem etti!

Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman, dün sosyal medyadan çok yorgun olduğunu açıklamasının ardından 'Tükendim' sözlerinin 'Tükenmişlik sendromu' olarak haber yapılmasına sitem etti.
Magazin - Magazin
22 Mayıs 2024 - 12:20

Ata Demirer, yaptığı 'Ceo Kaan' taklidi ile güldürdü

Yaz turnesine başlayan Ata Demirer, sezon öncesi balık avına çıktı. Demirer, yaptığı 'Ceo Kaan' taklidi ile takipçilerini güldürmeyi başardı.
Magazin - Magazin
22 Mayıs 2024 - 11:52

Nusret şubelerini tek tek kapatıyor!

Nusret, ünlü restoran zincirinden bir şubesini daha kapatıyor. Geçen yıl, New York’taki şubesini kapatan ünlü isim bu sefer ise anı yerdeki başka bir şubesini kapatan Nusret, böylece New York'taki şube sayısını 1’e indirdi.
Magazin - Magazin
22 Mayıs 2024 - 11:19

Polis, Matthew Perry ölümüyle ilgili yeni soruşturma başlattı

Ekim 2023 yılında hayatını kaybeden Friends dizisinin yıldızı Matthew Perry’nin ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı. Polis, ünlü oyuncunun hayatını kaybetmesine yol açan ketamini nereden temin ettiğini soruşturuyor.
Magazin - Magazin
22 Mayıs 2024 - 10:48

Ali Koç, Galatasaray Fenerbahçe derbisinin stresini gecelerde attı

Dünyaca ünlü fotoğrafçı Mert Alaş, Ali Koç’un eşi Nevbahar Koç ile ortak olduğu marka için düzenlediği geceye Ali Koç da katıldı. Koç derbi gerginliğini gecede eşiyle beraber attı.
Magazin - Magazin
22 Mayıs 2024 - 10:01

Sabancı ailesinde tarihi köşk krizi! İcra yoluyla el konuldu

Hacı Ömer Sabancı’nın oğlu İhsan Sabancı’nın kızı olduğu ortaya çıkan Sevilay Sabancı Çınar, mahkeme kararıyla ailenin mirasına ortak olmuştu. Sevilay Sabancı Çınar'ın borçları nedeniyle ortağı olduğu 97 yıllık Atlı Köşk'ün 1/48 hissesinin 62 milyon 500 bin liraya icrayla satışa sunuldu.
Sona Git