Tgrt Haber

Pınar Altuğ, takipçisinden gelen yorumla deliye döndü! Hakaretler havada uçuştu, yorumları görenler şoke oldu

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
19 Aralık 2022 10:12 - Güncelleme : 19 Aralık 2022 12:12
Pınar Altuğ, takipçisinden gelen yorumla deliye döndü! Hakaretler havada uçuştu, yorumları görenler şoke oldu
magazin,pınar altuğ,yağmur atacan

Eşi Yağmur Atacan ile yıllardır mutlu bir evliliği olan oyuncu ve sunucu Pınar Altuğ, ailesiyle birlikte sıklıkla sosyal medya paylaşımlarında bulunuyor. Dün eşiyle çektirdiği bir fotoğrafını paylaşan Pınar Altuğ, bir takipçisinin yaptığı "Kime neyi ispatlama çabası bu?" yorumuyla çılgına döndü. Takipçisine sert ifadeler kullanan Altuğ’un yorumunu görenler şoke oldu.

2008 yılında kendisi gibi oyuncu olan Yağmur Atacan’la dünya evine giren Pınar Altuğ, 2009 yılında kızı Su’yu kucağına almıştı. Eşiyle arasındaki yaş farkından dolayı ara ara gündem olan Altuğ, mutlu evliliğiyle söylentileri bertaraf etmeyi başarsa da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlara gelen olumsuz yorumlar ve imalar başarılı oyuncuyu rahatsız etmeye devam ediyor. Son eşiyle paylaştığı bir fotoğrafın altına gelen "Kime neyi ispatlama çabası bu?" yorumuyla deliye dönen Altuğ, “Neyse sıkıntı yardımcı olalım? Hayırdır?" dedi.

"SİZİN GİBİSİNİ GÖRMEMİŞTİM"

Oyuncu ve sunucu Pınar Altuğ, bir takipçisinden gelen olumsuz bir yoruma dün isyan etti. Takipçinin "Kime neyi ispatlama çabası bu?" yoruma Pınar Altuğ’dan "Etrafımda çok b.kuyla kavga eden görüyorum da uzun zamandır sizin gibisini görmemiştim. Neyse sıkıntı yardımcı olalım? Hayırdır" cevabı geldi. Takipçi, “Neden direk cvp yazmamı engellediniz madem kaile alıp cevap yazdınız bana da cevap hakkı düşüyor bunu ne amaçla engellediniz?” dedi. Pınar Altuğ ise “yoo engellemedim hem kendinizle kavga ediyorsunuz hem kendinizi çok önemsiyorsunuz. Ne yaşadınız da bu hale geldiniz size yardımcı olsak böyle yaşamak çok zor yazık size” cevabıyla karşılık verdi. Bu yazışmalara şahit olan bazı takipçiler, eleştiren kişiye tepkiler yağdırdı bazıları ise Altuğ’un ifadelerini kaba bulduğunu belirtti.

Pınar Altuğ, takipçisinden gelen yorumla deliye döndü! Hakaretler havada uçuştu, yorumları görenler şoke oldu

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...