Tgrt Haber

Rassan Khoshnaw kimdir? Rassan Khoshnaw nereli, ne iş yapıyor?

Editör: Hacer Tonay / Kaynak: TGRT Haber
07 Haziran 2022 17:26 - Güncelleme : 07 Haziran 2022 17:31
Rassan Khoshnaw kimdir? Rassan Khoshnaw nereli, ne iş yapıyor?
Ebru Gündeş

"Rassan Khoshnaw kimdir? Rassan Khoshnaw nereli, ne iş yapıyor?" sorusu ünlü şarkıcı Ebru Gündeş’le birliktelik haberlerinin ardından merak konusu oldu. Ebru Gündeş'in kendisinden 19 yaş küçük olan Rassan Khoshnaw ile beraber olduğu iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü. Bu haberin ardından Rassan Khoshnaw ile ilgili aramalar hız kazandı. İşte tüm merak edilenler…

Reza Zarrab evliliği ve boşanma süreci çok konuşulan Ebru Gündeş, şimdilerde yeni bir birliktelikle daha gündeme bomba gibi düştü. Reza Zarrab ile olan evliliğini geçen sene sonlandıran Ebru Gündeş, yeni iddialarla çok konuşuldu. Ebru Gündeş'in Rassan Khoshnaw adlı iş insanı ile birlikte olduğu iddia edildi. Peki Rassan Khoshnaw kimdir? Rassan Khoshnaw nereli, ne iş yapıyor? İşte detaylar…

EBRU GÜNDEŞ'İN RASSAN KHOSHNAW İLE Mİ BİRLİKTE?

Reza Zarrab ile evliliğini geçen sene sonlandıran Gündeş, yeni bir iddiayla gündeme geldi. Bu evliliğinden bir kızı olan Ebru Gündeş ile ilgili magazin dünyasına bomba gibi düşen bir iddia ortaya atıldı. Ebru Gündeş'in Rassan Khoshnaw adlı iş insanı ile birlikte olduğu iddia edildi. Gündeş iddialar karşısında henüz açıklamada bulunmadı. Ancak Rassan Khoshnaw ile Ebru Gündeş'in samimi fotoğrafının sosyal medyada paylaşılması kafaları karıştırdı.

Rassan Khoshnaw kimdir? Rassan Khoshnaw nereli, ne iş yapıyor?

RASSAN KHOSHNAW KİMDİR?

Rassan Khoshnaw'un kim olduğu son zamanlarda sıkça araştırılmaya başlandı.

Rassan Khoshnaw kimdir? Rassan Khoshnaw nereli, ne iş yapıyor?

Rassan Khoshnaw Iraklı zengin bir iş insanıdır. Rassan Khoshnaw lüks arabaların içinden sık sık paylaştığı fotoğraflarla biliniyordu.

Kuzey Irak bölgesinde faaliyet gösterdiği öğrenilen Rassan Khoshnaw'un 28 yaşında olduğu biliniyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...