Tgrt Haber

Rekor kıran Bahar dizisi Kore uyarlaması çıktı! Demet Evgar'ın o sahnesi bile tıpatıp aynı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
26 Şubat 2024 16:26 - Güncelleme : 26 Şubat 2024 16:26
Rekor kıran Bahar dizisi Kore uyarlaması çıktı! Demet Evgar'ın o sahnesi bile tıpatıp aynı
Demet Evgar,dizi

Demet Evgar ve Buğra Gülsoy’un başrolünde yer aldığı Bahar dizisinin Kore yapımı Dr. Cha dizisinden uyarlama olduğu ortaya çıktı. Salı akşamı yeni bölümü yayınlanacak dizinin öne çıkan sahnesinin birebir aynı olması sosyal medyayı salladı.

Usta oyuncu Demet Evgar'ın 3 yıl aranın ardından ekrana döndüğü Bahar dizisinin uyarlama olduğu ortaya çıktı. Sosyal medyada paylaşım yapan izleyiciler bire bir aynı sahneleri görünce yorum yapmaktan geri kalmadı.

BAHAR DİZİSİ KORE UYARLAMASI ÇIKTI 

Demet Evgar'ın 3 yılın aranın ardından ekrana döndüğü Bahar dizisi, beğeni rekoru kırdı. İlk bölümü reytingleri alt üst eden Bahar dizisinin Kore uyarlaması olduğu ortaya çıktı. Dr. Cha adlı Güney Kore dizisinde de 20 yıl önce tıp fakültesinden mezun olan ancak eşi ve çocukları için ev hanımı olmayı seçen bir kadının hayat yolculuğu anlatılıyor. Dikkatli seyirciler, dizinin bu hafta yayınlanacak bölümündeki karelerle Dr. Cha dizisindeki kareler karşılaştırıldı. 

Rekor kıran Bahar dizisi Kore uyarlaması çıktı! Demet Evgar'ın o sahnesi bile tıpatıp aynı - 1. Resim

Rekor kıran Bahar dizisi Kore uyarlaması çıktı! Demet Evgar'ın o sahnesi bile tıpatıp aynı - 2. Resim

Rekor kıran Bahar dizisi Kore uyarlaması çıktı! Demet Evgar'ın o sahnesi bile tıpatıp aynı - 3. Resim

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...