Tgrt Haber

Şarkıcı Elif Karlı acı haberle yıkıldı: Cezaevindeki eşi hayatını kaybetti!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
18 Ocak 2023 11:15 - Güncelleme : 18 Ocak 2023 13:47
Şarkıcı Elif Karlı acı haberle yıkıldı: Cezaevindeki eşi hayatını kaybetti!
magazin,elif karlı

Ünlü şarkıcı Elif Karlı, bu sabaha karşı aldığı acı haberle yıkıldı. Ünlü şarkıcının 6 aydır Tokat Cezaevi'nde bulunan eşi Cengiz Karlı, hayatını kaybetti. Cengiz Karlı’nın kalp krizi sonucu vefat ettiği öğrenildi.

Ünlü şarkıcı Elif Karlı'nın eşi Cengiz Karlı 6 ay önce cezaevine girmişti. Eşinin cezaevinde haksız yere tutulduğunu belirten Elif Karlı, bu sabah acı haberle sarsıldı. Ünlü şarkıcının 30 yıllık eşi Cengiz Karlı, cezaevinde kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

“KALP KRİZİ GEÇİRDİĞİNİ ALIŞTIRARAK SÖYLEDİLER”

Bu sabah 2. Sayfa programına bağlanan Elif Karlı, şu açıklamayı yaptı: "2 gün önce çok ağır bir grip geçirdi. Zatürreden de şüphelendik. Dün haftalık arama günüydü, aramayınca telaşlandım. Sabaha karşı 04.00 sıralarında cezaevinden bir telefon aldım. Cengiz'in rahatsızlandığını ve kalp krizi geçirdiğini alıştırarak söylediler. Vefat ettiğini söylediler. En son geçen salı sesini duydum. 6 Ocak'ta da doğum günüydü görüştük. En son sesini duyduğumda çok iyiydi. Saç sakal tıraşı olduğunu söyledi. Moralinin yüksek olduğunu söyledi ama eşim ağır hastaydı... Kalp rahatsızlığı vardı." dedi.

Şarkıcı Elif Karlı acı haberle yıkıldı: Cezaevindeki eşi hayatını kaybetti!

"KOCAMIN GÜNAHINA GİRENLERİ ALLAH'A EMANET EDİYORUM"

Elif Karlı, geçtiğimiz ay yaptığı paylaşımda, eşinin durumunu şu sözlerle açıklamıştı: "Çok merak edenler olmuş. Benim eşim 6 aydır cezaevinde ve yıllardır sağlık problemlerini yakından takip edenler bilir. Eşin için telaşlanmanız, dualarınız, düşünmeniz... Nasıl da naziksiniz ve nasıl da iyi tanıyorsunuz bizi, beni, eşimi, ailemi... Çok teşekkürler. İstediğiniz, dileğiniz kadar mutlu olun. Allah bazı kötü, pislik insanların kalbine iyilik versin. Ben gülmeyi severim, yalandan da olsa. Gülüyorum aklıma gelip de gerçekleşeceğini de umduğum ana. Başta kocamın, çocuklarımızın, benim, ailemizin günahına giren herkesi önce Allah'a sonra kendime emanet ediyorum"

Şarkıcı Elif Karlı acı haberle yıkıldı: Cezaevindeki eşi hayatını kaybetti!

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...