Tgrt Haber

Senelerdir sadece saçlarını paylaşıyordu! Yasemin Özilhan’ın kızları ilk kez görüntülendi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
26 Şubat 2024 12:18 - Güncelleme : 26 Şubat 2024 12:18
Senelerdir sadece saçlarını paylaşıyordu! Yasemin Özilhan’ın kızları ilk kez görüntülendi
Yasemin Özilhan

Yıllardır kızlarının yüzünü göstermeyen Doktorlar dizisinin Ela’sı Yasemin Özilhan ilk kez kızlarının yüzünü kameralara gösterdi. Sosyal medya hesabından sadece kızının saçlarını paylaşan oyuncu, ilk kez kızlarıyla birlikte poz verdi.

İzzet Özilhan ile evlendikten sonra oyunculuğu bırakan Özilhan, yıllardır iki kızının sadece saçlarını paylaşıyordu. Habertürk’ün tatilde görüntülediği oyuncu ilk kez kızlarıyla birlikte poz verdi. Böylece Özilhan, ilk kez kızlarının yüzünü göstermiş oldu.

KIZLARI ANNELERİNİN BOYUNA YETİŞDİ 

Muhabirlerle kısa süre sohbet eden Yasemin Özilhan; "Görüşmek bu güne kısmetmiş tatil güzel gidiyor. Kızlarımızla birlikte Uludağ'a geldik. Bu yıl, karın son demleri artık onu değerlendiriyoruz" dedi. Özilhan, kızı Emine'nin boyuna yetişmesiyle ilgili ise, "Emine çok büyüdü valla 12 yaşında oldu daha dün gibi artık boyuma kadar geldi mutlu mu olsam üzülsem mi bilemedim" dedi. 

Senelerdir sadece saçlarını paylaşıyordu! Yasemin Özilhan’ın kızları ilk kez görüntülendi - 1. Resim

YASEMİN ÖZİLHAN OYUNCUĞA GERİ DÖNECEK Mİ? 

Yasemin Özilhan, ailesiyle çıktığı tatilde oyunculuğa geri döneceği iddialarını yalanlayarak, "Senaryo okudum ama şu anlık bir şey yok. Bakıyorum sadece, öyle bir şey yok yalan haber onlar boşverin" dedi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...