Tgrt Haber

Serdar Ortaç, canlı yayında sınırı aştı! Survivor yarışmacısına “Benden iyisi mi var?” çıkışı geldi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
12 Şubat 2024 15:26 - Güncelleme : 12 Şubat 2024 15:52
Serdar Ortaç

Canlı yayın açan Serdar Ortaç, bir süredir sevgilisi olduğu öne sürülen eski Survivor yarışmacısı Çağla Taşdelen’e iddiaları reddetmesi sonrası “Benden iyisi mi var?” var diyerek sinirlendi.

Chloe Loughnan ile boşandıktan sonra sağlık problemleriyle uğraşan şarkıcı Serdar Ortaç, geçtiğimiz yıl yayınlanan Survivor yarışmasında geçirdiği sakatlık nedeniyle ayrılan Çağla Taşdelen ile beraber olduğunu açıklamıştı. Serdar Ortaç’ın canlı yayınına katılan Çağla ise, iddiaları yalanlar nitelikte açıklamalar da bulundu.

"BENDEN İYİSİ Mİ VAR?"

Tiktok’ta yayın açan Serdar Ortaç, bir süredir sevgili oldukları konuşulan eski Survivor yarışmacısı Çağla Taşdelen’in “Aşkı bulacağım. Henüz evde kalmış gibi hissetmiyorum” sözleri üzerine Serdar Ortaç, "Benden iyisi mi var?” diyerek cevap verdi. “Hala Serdar Beyl demeye devam et. “ demesi üzerine ise "Yapmayın böyle sonra ciddiye alıyorlar” diyerek iddiaları yalanladı.

Serdar Ortaç, canlı yayında sınırı aştı! Survivor yarışmacısına “Benden iyisi mi var?” çıkışı geldi - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...